Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih Notranji filtri JBL CristalProfi Greenline i60 , i80, i100 in i200

45 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Thibault
3 sporočila
thibault fr
Dober večer. Pravkar sem pridobil akvarij dolžine 80 cm in ker me zelo zanima ta filter, bi zaradi razlik med modeli rad vedel, kateri je boljši za moj akvarij, i60 ali i80?. Prav tako razmišljam o Tetra Easy Crystal 600. Izgubljen sem v svoji izbiri. Lepo pozdravljeni in hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, izbira filtra mora biti prilagojena glede na prostornino vašega akvarija in gostoto rib. Čim več rib je, tem močnejši mora biti filter, še posebej, če v akvariju ni nobenih rastlin. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
cedric
1 sporočila
cedric fr
Pozdravljeni, imam filter jbl cristal profi i 80 in me zanima, ali je treba vstaviti obe modri filtrirni masi ali samo eno in potem aktivno oglje????
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, pri masah za filtracijo ni ničesar določenega. Izbira je vaša. Aktivno oglje (kemična filtracija) omogoča, da je voda bolj čista, bolj kristalna (povprečna življenjska doba oglja = 1 mesec), medtem ko modra pena predstavlja mehansko filtracijo in omogoča čiščenje vode ter odstranjevanje nečistoč iz akvarija. Oboje je mogoče, vendar je potrebno uporabiti glede na vaše potrebe in pričakovan rezultat.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
LAURA
1 sporočila
laura fr
Pozdravljeni, želim kupiti notranji filter JBL CRISTAL PROFIL i60, vendar ne najdem Filtrirne pene UniBloc za filter CristalProfil i60. Najdem samo peno za i40. Je to dovolj ali mi lahko, prosim, posredujete referenco za pravo peno? Ali moram za ta notranji filter kupiti še kaj drugega? Ali filter z aktivnim ogljem ni potreben? Lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta filter je dobavljen kompleten z njegovo filtrirno peno. Tukaj je povezava do nadomestnih pen: Trenutno so v postopku ponovnega založenja. https://www.zoomalia.com/animalerie/mousse-de-filtration-unibloc-pour-filtre-cristalprofi-i60-i80-i100-i200-p-2034.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Antoine
1 sporočila
antoine fr
24 ure po namestitvi filtra vsi moji ribe dihajo na površini :( pred namestitvijo filtra je bilo vse v redu
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, svetujemo vam, da izpustno odprtino filtra postavite nad nivo vode v akvariju. To bo premešalo vašo vodo, da se vanjo vključi zrak. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
patrick
4 sporočila
patrick fr
POZDRAVLJENI, pri vas sem kupil črpalko (JBL CritalProfi i80 greenline do 110L) in v navodilih piše, da moram dodati 50 kapljic JBL FILTERSTART, toda kje naj dobim te kapljice in zakaj so potrebne? LEPO POZDRAVLJENI.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Za lažje doseganje biološkega ravnovesja v akvariju je priporočljivo, da vlažite filtrirno peno in kapljice razporedite po tej peni, vendar to ni obvezno.

Lep pozdrav,

Sandy iz Zoomalia
Séverine
4 sporočila
séverine fr
Pozdravljeni,

pri vas sem kupil filter CristalProfi i80. Danes, po manj kot enem letu uporabe... se je rotor zlomil...! Kaj naj storim? Ker ga ni na voljo med vašimi rezervnimi deli...

Hvala,
Sev
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Priporočamo vam, da se obrnete na naš poprodajni servis, da rešite težavo.

S spoštovanjem,
Sandy iz Zoomalia
Marion
1 sporočila
marion fr
Pozdravljeni, želel bi kupiti filter i60 za akvarij s 55 litri in me zanima, koliko predelov ga sestavlja, da bi lahko hkrati nabavil tudi peno. Hvala ekipi Zoomalia. Marion
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta filter vsebuje ​1 predal​.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
Magali
2 sporočila
magali fr
Dober dan, preden oddam naročilo, bi želel vedeti, o kateri vrsti filtra CristalPro gre? Omenjate serijo "i greenline", ki se pritrdi s sesalci in nima enakega pretoka kot verzija "i", vendar vidim komentarje o tem filtru, ki govorijo o magnetu, in ta sistem pritrjevanja z magnetom se nanaša na verzijo "i". Mi lahko poveste, katero verzijo bi prejel, če bi naročil v teh dneh? Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, odslej boste prejeli različico i greenline. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
Virginie
6 sporočila
virginie fr
Pozdravljeni,

Rad bi kupil filter i100. Rad bi vedel, koliko prekatov ga sestavlja, saj sem iz opisa razumel, da filtrirne gobe niso vključene v nakup naprave.

Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, v I100 je tri predelke. V resnici morate dodati nekaj gob. Najdete jih spodaj: https://www.zoomalia.com/animalerie/Mousse-et-cartouche-pour-filtre-JBL-c-305-1.html
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
sabrina
3 sporočila
sabrina fr
Pozdravljeni, imam akvarij s prostornino 180 litrov, ali sta ta filter in črpalka primerna za to količino vode? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Ti filtri niso dovolj močni. Lahko vam svetujemo ta model:
35078 FILTRIRNA NAPRAVA AQUA-FLOW 400 800 L/H: https://www.zoomalia.com/animalerie/filtre-aqua-flow-p-11935.html

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
monique
1 sporočila
monique fr
Pozdravljeni, moj akvarij s 60 litri je visok 30 cm, ali lahko namestim filter cristalprofil i80 in koliko predelov je v njem? Rad bi dodal 1 micromec mini kroglice za nitrat in 1 filtrirno gobo uni bloc. Hvala vnaprej. Monique
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Priporočamo vam uporabo filtra Cristalprofi I60, ki ima en predalček in je bolj primeren za vaš akvarij.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
willy
3 sporočila
willy fr
so priloženi magnetni pritrdilni elementi??????
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Da, dobavljeni so.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
sandrine
1 sporočila
sandrine fr
Pozdravljeni, imam kristalprofi i80 in ga želim povečati ter dodati 2 dodatna predelka. Kako naj to naredim?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Samo dodati morate dva "34950 Dodatni modul z peno" k vašemu filtru. https://www.zoomalia.com/animalerie/filtres-internes-cristalprofi-i60-i80-et-i100-p-1933.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Vincent
2 sporočila
vincent fr
Pozdravljeni, imam preprosto vprašanje glede vrstnega reda filtracijskih mas. Imam dva predelka: Od spodaj navzgor v filtru sem dal maso Clear Mec, nato filtracijsko maso modre barve, ki sem jo razrezal približno na polovico in dodal vato. Je to pravilen vrstni red? Nikjer ne najdem priporočenega vrstnega reda za filtracijske mase za filtre CristalProfi I.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta razprava bi vam morala pomagati: https://www.aquariophilie.org/forum/viewtopic.php?f=9&t=48176

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Vincent
2 sporočila
vincent fr
Pozdravljeni, pred kratkim sem kupil JpL CpI60 in sem se pustil zavesti s fotografijo :( Zdaj moram dodatno kupiti še en blok, ampak me zanima, ali so magneti priloženi temu dodatnemu bloku ali jih moram kupiti posebej?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Magnetične pritrditve je treba naročiti ločeno. Tukaj je povezava: https://www.zoomalia.com/animalerie/fixation-magnetique-pour-cristalprofi-i60-i80-i100-i200-p-6410.html

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
Mickael
1 sporočila
mickael fr
Pozdravljeni,

Zanima me notranji filter JBL Cristal Profi serije i 80... filtrirna pena ni vključena, a ni potrebna?

Ali je potrebno kupiti penasti uniblok, ali je že vključen?

Koliko filtrirne mase ima blok? 2?

Če sta dve, lahko dam en UNIBLOC in en CLEARMEC?

Hvala vnaprej za odgovore.

Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, za ta filter potrebujete Filtrirno peno UniBloc za filter CristalProfi: https://www.zoomalia.com/animalerie/mousse-de-filtration-unibloc-pour-filtre-cristalprofi-i60-i80-i100-i200-p-2034.html

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Christophe
1 sporočila
christophe fr
Pozdravljeni,

Zanima me filter cristalprofit i80. Rad bi izvedel, katere in koliko pene moram kupiti.

Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Potrebujete filtrirno peno UniBloc: https://www.zoomalia.com/animalerie/mousse-de-filtration-unibloc-pour-filtre-cristalprofi-i60-i80-i100-i200-p-2034.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
matthieu
2 sporočila
matthieu fr
Pozdravljeni, imam akvarij velikosti 80 cm x 30 cm x 40 cm, torej približno 96 litrov, in rad bi vedel, ali bi bil i80 dovolj? Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Filtrirni sistem CristalProfit i80 je primeren za akvarije z največjo prostornino 110 litrov. Odlično bo ustrezal vašemu akvariju.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
philippe
1 sporočila
philippe fr
Pozdravljeni, iščem nasvet za notranji filter Crystal Profi za akvarije Juwel 350l. Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Ti filtri niso dovolj zmogljivi za akvarij s 350L, morda bi morali izbrati zunanji filter Crystal Profi (e 1500).

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
Michel
1 sporočila
michel fr
Želeč bi naročil notranji filter Crystal Profii 60 ref 5641 in bi rad vedel, katera filtrirna pena s svojo referenčno številko je primerna za tak filter, saj je v opisu omenjeno, da pena ni priložena, in bi rad izvedel tudi znesek za namen plačila. Vnaprej hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Pena, ki jo potrebujete, je "Filtrirna pena UniBloc za filter CristalProfi i60" ref 14741 za 3,99 €.
https://www.zoomalia.com/animalerie/mousse-de-filtration-unibloc-pour-filtre-cristalprofi-i60-i80-i100-i200-p-2034.html

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
philippe
1 sporočila
philippe fr
Pozdravljeni: Ali je ta filter primeren za akvarij s 19L ali mi lahko priporočite (na primer za kitajske ribe) in tih filter. Hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta filter bi lahko ustrezal vašemu akvariju s 19L. Kljub temu, če želite zvok čim bolj zmanjšati, so zunanji filtri JBL ali EHEIM med najtišjimi. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
quentin
2 sporočila
quentin fr
Pozdravljeni, rad bi izvedel, ali bi ta filter ustrezal akvariju za želve Jamaica 80 in če da, katero velikost naj izberem. Hvala vam.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Za vašo želvo vam svetujemo, da si izberete filtre Eheim, izbira filtra pa bo dejansko odvisna od količine vode, ki jo želite imeti.

Primer:
prostornina vode 80 cm x 40 cm x 30 cm = 96 litrov vode, za izračune zaokrožimo vrednost na 100 litrov, potrebujete filter z pretokom približno 200 litrov na uro.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Yann
4 sporočila
yann fr
Pozdravljeni,

Rad bi izvedel ceno celotnega razširitvenega predelka (plastični okvir + pena) za i80, saj na vaši spletni strani najdem samo nadomestno peno.

Vnaprej hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Ta izdelek lahko najdete na tej strani pod ostalimi različicami.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo