Vprašanja, razprave o izdelkih Notranji filter AquaBall 130
12 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
bénédicte
Pozdravljeni, za akvarij s 75l bi prej priporočil 130 ali 180. Imam 32cm višine (brez vštetega substrata). Za ribe razmišljam o platy-ih ali rasborah in corydorasih. Lep pozdrav,
3 sporočila
marie-astrid
Pozdravljeni, kako dolg je napajalni kabel? Ali je ta filter primeren za akvarij s 60 L? Hvala :-)
1 sporočila
sylvie
Pozdravljeni, Kabel meri približno 1,50 m (morda celo malo več). Imam akvarij s 100 litri, z 3 filtri pod črpalko. Za 60 litrov bi moralo ustrezati.
3 sporočila
laurianne
ALI LAHKO UPORABIMO AQUABALL 130 ZA ŽELVE, KI IMAJO 15 CM VISOKO VODO IN 50 LITROV VODE? ČE NE, KATERI FILTER MI PRIPOROČATE,
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, v vašem primeru vam priporočamo naslednji filter: https://www.zoomalia.com/animalerie/sera-fil-60-et-120-filtre-interne-p-20794.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
alexia
Pozdravljeni, po 2 letih uporabe sem na tla spustil filtrirno glavo. Ali moram zamenjati celoten sistem ali je mogoče kupiti samo filtrirno glavo? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Obveščamo vas, da glava filtra ni naprodaj ločeno. Na voljo so le majhni dodatki za ta filter ali celoten filter. Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalie
1 sporočila
jean-michel
Pozdravljeni, ali so v škatli priložene pene? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,V vaši črpalki imate peno za začetek.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia.
2 sporočila
emmanuel
Imam filter EHEIM Aquaball 130 in sem tudi začetnik pri akvaristiki. Najprej sem namestil zračni difuzor. Težava je v tem, da je usmerjen proti sprednji strani mojega akvarija in tako ustvarja veliko mehurčkov na sprednji strani, kar ni zelo estetsko. Razmišljal sem, da bi postavil izpustno cev, ampak ne poznam razlike med njo in difuzorjem. Prav tako sem na vaših fotografijah videl, da se izpustna cev postavi zunaj vode, ali je sploh ne moremo postaviti pod površje vode? In kakšna je njena funkcija v primerjavi z difuzorjem? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Načelo te črpalke je pravzaprav združevanje filtracije in prezračevanja. Ali ni mogoče spremeniti položaja črpalke, da bi usmerili curek drugače?
Izlivna cev omogoča tistim, ki želijo omejiti gibanje vode v akvariju, da prekinejo tok. Lahko jo prav tako uporabite, vendar se bo to dejansko izvajalo nekoliko zunaj vode.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Načelo te črpalke je pravzaprav združevanje filtracije in prezračevanja. Ali ni mogoče spremeniti položaja črpalke, da bi usmerili curek drugače?
Izlivna cev omogoča tistim, ki želijo omejiti gibanje vode v akvariju, da prekinejo tok. Lahko jo prav tako uporabite, vendar se bo to dejansko izvajalo nekoliko zunaj vode.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
laurent
Pozdravljeni,
Ker imam akvarij visok 30 cm, mi lahko poveste višino filtrov aquaball 130 in 180?
Hvala
Ker imam akvarij visok 30 cm, mi lahko poveste višino filtrov aquaball 130 in 180?
Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, aquaball 130 meri 21,5 cm v primerjavi z 27 cm za aquaball 180. Lep pozdrav