Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih Filtre interne AQUA-FLOW

100% stranke

priporočam ta izdelek

51 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
anis
1 sporočila
anis fr
Dober dan,Preden daš ribo v akvarij, moraš počakati 1 mesec ali najmanj 2 tedna, da se dušikov cikel pravilno izvede. Črpalka v akvariju mora neprestano delovati skozi ves dan (brez prekinitve), če črpalka preneha delovati, lahko to povzroči pojav alg, kot so cianobakterije ali rjave alge. Za boljše razumevanje si lahko ogledate video o postavljanju akvarija za zlato ribico na YouTube kanalu TOOPET.
Leane
1 sporočila
leane fr
Pozdravljeni, kupil sem akvarij z črpalko Aqua Flow 50, koliko časa moram pustiti črpalko obratovati v mojem akvariju, preden vanj dam svojo ribo?
Danielle
2 sporočila
danielle fr
Pozdravljeni,

Pravkar sem namestil črpalko aqua flow 50 v svoj akvarij s 50 litri, vendar se črpalka po nekaj urah odlepi od stekla... res dobro pritiskam na tri priseske, da jo pritrdim... Kaj mi svetujete?

Lep pozdrav
AURELIEN
4 sporočila
aurelien fr
Pozdravljeni, pomembno je, da so ventuze dobro vlažne ali celo mokre, da imajo učinek prisesanja, in ja, včasih se tudi pri meni odlepijo (verjetno zaradi vibracij črpalke in umazanije, ki lahko negativno vpliva na funkcionalnost ventuze)
Danielle
2 sporočila
danielle fr
Hvala za vaše nasvete.
Marianne
1 sporočila
marianne fr
Da bo filter dobro držal, ne pozabite očistiti stekla pod priseski!
VANESSA
3 sporočila
vanessa fr
Pozdravljeni, imam vodno želvo Pelomedusa, ki meri 7 cm po oklepu in kot odrasla bo dosegla 20 cm. Glede na to, da želva onesnažuje več kot ribe, je ta filter primeren za želvo? - Moja želva trenutno živi v 35 litrih vode, ko bo odrasla, pa bo v 75 litrih vode, zato kateri filter je boljši? Aqua flow 100 ali aqua flow 200? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Aquaflow 100 bo primeren. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
marion
2 sporočila
marion fr
Ali ga lahko popolnoma potopimo ali moramo del filtra pustiti izven vode? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta filter je mogoče potopiti. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Maelle
1 sporočila
maelle fr
Pozdravljeni, rad bi kupil ta filter, toda pravijo, da je to filter za hladnovodni akvarij. Ali ga lahko damo v akvarij s toplo vodo?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta filter je primeren tako za akvarije s toplo kot s hladno vodo. V opis izdelka se je prikradla napaka. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
laila
1 sporočila
laila fr
Pozdravljeni,
kupil sem filter Aqua Flow 50, ampak v navodilih piše, da ga je treba popolnoma potopiti, vendar je na sliki v navodilih izhod filtra izven vode. Ali naj filter popolnoma potopim ali naj pustim izhod filtra zunaj vode?
Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Najbolje je, da je popolnoma potopljen. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Jules
4 sporočila
jules fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali bi bil filter 50 100 l/h primeren za moj akvarij s 120 litri, ob tem pa ne bi imel rib, samo kozice.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Svetujemo vam predvsem model AQUA-FLOW 200 FILTER 400 L/H, ki je primeren za akvarije med 100 in 200L.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
SEVERINE
1 sporočila
severine fr
Pozdravljeni, imam akvarij s 100 litri, katere dimenzije moram izbrati za črpalko in da izvem, če so filtri prodani skupaj z njo, hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, kasetni Dual Action vsebuje filtrirno peno s 100% alveolarno strukturo in aktivnim ogljem. Priporočamo vam, da izberete model AQUA-FLOW 200 FILTER 400 L/H.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
flore
1 sporočila
flore fr
Pozdravljeni, pravkar sem kupil to črpalko model aqua-flow 100, ali je normalno, da dela zelo glasen (mehanski) hrup? Pred priključitvijo sem črpalko dobro potopil in dobro pritrdil sesalne nogice, vendar to ni pomagalo. Akvarij je postavljen na pultu moje trgovine in hrup me zelo moti. Kaj naj storim?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, vabimo vas, da se obrnete na službo za stranke, da bi odprli SAV primer pri dobavitelju. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Julie
1 sporočila
julie fr
Potrebujem filter, ki obratuje 20L/H, ali je ta filter nastavljiv, ker sem videl AQUA- FLOW 50: 0-100L/h za akvarij 0-50L, moč 3W. Če ni, kateri filter bi mi lahko predlagali?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, če je vaš akvarij velik 60 L, potrebujete črpalko z najmanj 120 l/h. Vsi filtri te serije imajo nastavljiv pretok. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
VIRGINIE
1 sporočila
virginie fr
Pozdravljeni, ali je AQUA-FLOW 50 FILTER 100 L/H dovolj za akvarij velikosti 60*30*25?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, to je odvisno od vaše preferirane zastrupitve z vodo, da vzamete Aqua Flow 200. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
charles
2 sporočila
charles fr
Pozdravljeni, že skoraj 1 leto imam vaš filter FILTRE AQUA-FLOW 100 200 L/H in turbina ne deluje pravilno. Ali bi mi lahko povedali, kje lahko kupim ta del, da bi popravil moj filter?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Vabimo vas, da stopite v stik s službo za stranke prek sledenja vašega naročila. Tako bomo lahko odprli službo za pomoč strankam.

Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
elodie
6 sporočila
elodie fr
povezavo sem našel, hvala, to je referenca, ki jo želim, prosim
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Reference, ki ustrezajo vašemu filtru AQUA FLOW 100, so: -36132 Kasetni filter za Aqua Flow 100 KASETE 2KOS:https://www.zoomalia.com/animalerie/cassette-filtrante-pour-aqua-flow-p-11936.html -43360 AQUA- FLOW 100 EASY CLICK KARTUŠA 2KOS:https://www.zoomalia.com/animalerie/aqua-flow-easy-click-cartridge-p-6591.html Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
elodie
6 sporočila
elodie fr
zdravo, ali lahko dobim reference za nadomestne kartuše, ki so primerne za filter 36126, hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Spodaj jih boste našli:
- https://www.zoomalia.com/animalerie/cassette-filtrante-pour-aqua-flow-p-11936.html
- https://www.zoomalia.com/animalerie/aqua-flow-easy-click-cartridge-p-6591.html

Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
thierry
3 sporočila
thierry fr
živijo, če sem prav razumel, filtrirne mase ne čistimo, ampak jo zamenjamo? torej dodatni strošek?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, res je, nadomestne kasete najdete na spodnji povezavi: https://www.zoomalia.com/animalerie/cassette-filtrante-pour-aqua-flow-p-11936.html

Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Steve
1 sporočila
steve fr
Pozdravljeni, svetovalec za akvaristiko, za 14-litrski akvarij brez filtracije z dvema zlatima ribicama. Zato iščem najboljši filter po nizki ceni, ki ne bi zmanjšal že tako majhnega prostora, ki ga imajo ribe na voljo. Je ta filter opazen v akvariju?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Najmanjši filter meri približno 3 x 13,5 x 5 cm. Zdi se, da je najbolj primeren. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
AURELIEN
4 sporočila
aurelien fr
Pozdravljeni, za akvarij s 60 litri, kateri filter je najboljši, ki ga lahko uporabim?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Priporočamo vam to referenco: 36126.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Anne
1 sporočila
anne fr
Pozdravljeni, ali je model 50 nastavljiv in kakšen je minimalni pretok v L/H? Kdaj ga boste prejeli?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta model nima nastavljivega pretoka, pretok je 100L/H.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Delphine
1 sporočila
delphine fr
Pozdravljeni, za filter Aqua Flow 100, če sem prav razumel, je treba za vzdrževanje zamenjati samo kaseto ali je treba predvideti še kaj drugega?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Seveda. Samo zamenjajte kaseto (filtrirno peno in aktivno oglje).

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Francine
3 sporočila
francine fr
Kupil sem filter Aqua-flow 50 za moj 10-litrski akvarij, v katerem je 1 betta. Ali naj filter pustim vklopljen 24 ur na dan??
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Filter mora biti nujno prižgan 24 ur na dan.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
gloriane
83 sporočila
gloriane fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, če se na tej spletni strani prodaja aktivno oglje, ki ustreza temu filtru. Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, napolnitve lahko najdete pod naslednjo povezavo: https://www.zoomalia.com/animalerie/aqua-flow-easy-click-cartridge-p-6591.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
matéo
3 sporočila
matéo fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, kakšne so dimenzije filtra aqua-flow 50 prosim. In koliko decibelov proizvaja, hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Dimenzije (DxVxG) so: približno 3 x 13,5 x 5 cm.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
jeremy
1 sporočila
jeremy fr
Pozdravljeni, ali bi ta izdelek bil primeren za akvarij od 10l do 20l za vodne zmaje? Če ne, kateri izdelek bi bil primeren, da se izognemo vsakodnevnemu praznjenju akvarija?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, filter Aqua Flow 50 bi lahko bil primeren, saj je to filter za akvarije od 0 do 50 litrov. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
marie-pierre
1 sporočila
marie-pierre fr
Pozdravljeni! Prosil bi, da me obvestite, ko bo AQUA-FLOW 100 na voljo, da lahko kupim ta izdelek. Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

V kratkem bomo predvidoma ponovno založeni s tem artiklom, zato vas vabimo, da kmalu obiščete našo spletno stran in preverite, če bo izdelek na voljo.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
danielle
3 sporočila
danielle fr
ali ta filter ustreza za nano akvarij hvala ali pa obstaja drug, ki bi bil bolj primeren
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Ta filter je povsem primeren za nano akvarij.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo