Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
georges
1 sporočila
georges fr
Želel/a bi črpalko za akvarij s prostornino 260 l, ki je ZELO TIHA, z enostavnim izhodom in dobrim razmerjem med kakovostjo in ceno. Kaj mi priporočate? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, lahko uporabite tole ali pa se odločite za znamko Eheim, ki ponuja zmogljive in tihe črpalke. https://www.zoomalia.com/animalerie/pompe-a-air-d-aquarium-eheim-3701-tres-silencieuse-100-l-h-p-6380.html S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Damien
3 sporočila
damien fr
Pozdravljeni. Zanima me model "Newair NW3: 200 l/h za akvarij z 100 do 160 litri" in rad bi vedel, kakšna je dolžina cevi in ali je opremljen s priseski?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Zračna cev je dolga 150 cm, vendar črpalka ni opremljena s prisesalci za zračno cev, ampak le z majhnimi blazinicami pod zračno črpalko, da preprečijo tresenje. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Typhanie
1 sporočila
typhanie fr
Imam črpalko Newair nivo 3 (z enim izhodom zraka) v akvariju z 25L. Na njo sem priključil notranji filter, zdaj pa sem priključil tudi razpršilnik zraka preko T-priključka, da bi imel mehurčke, vendar ne deluje. Ne razumem, mi lahko date rešitev?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, svetujemo vam, da uporabite majhno črpalko za zračni kamen: https://www.zoomalia.com/animalerie/pompe-a-air-mini-elite-799-60l-h-parfait-pour-vos-decorations-a-air-ou-tout-aquarium-jusqu-a-20l-p-17536.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo