Vprašanja, razprave o izdelkih
5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
johan
Pozdravljeni, kupil sem to črpalko preko te spletne strani (skimm 1200) in rotor se je zlomil. S katerim naj ga nadomestim? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta kos je na voljo za naročilo: https://www.zoomalia.com/animalerie/rotor-pour-pompe-nj-2300-avec-axe-ceramique-p-35040.html Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
marc
Pozdravljeni, pred dvema letoma sem kupil ta model in pravkar se je pokvaril MED MOJO ODSOTNOSTJO! Zato ne morem reči, kaj se je zgodilo... Simptom: zvok "kavitacije", ni pretoka na izhodu. Po prebrani navodilih in upoštevanju navodil naprava ne ponovno zažene. Vprašanje: Ali obstaja komplet za zamenjavo pomičnih delov? Ker se zdi, da je težava na tej ravni (pregled po razstavitvi = magnetno jedro prosto, osrednja os v dveh kosih (?), plastična palica za povezavo telesa propelarja z magnetnim jedrom je prosta, torej pogon ni možen). Hvala za hiter odgovor, prosim.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, treba je zamenjati rotor in os. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
estelle
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali lahko to črpalko uporabim s hladilnim agregatom?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
To črpalko lahko brez težav uporabljate s hladilno skupino.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
To črpalko lahko brez težav uporabljate s hladilno skupino.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia