Forum za akvaristiko

neoni, ki so agresivni med seboj

8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
jean-luc
20 sporočila
jean-luc fr

Pozdravljeni!

V svoj akvarij sem po mesecu delovanja in sajenju rastlin vnesel ribe, 7 paracheirodonov, 2 pterophyllum scalare in 1 xiphophorus maculatus. Ta se stalno skriva, morda zato, ker je edini svoje vrste?

Kar se tiče 7 neonk, so agresivni in se preganjajo cel dan.

Imam nano akvarij s prostornino 46 litrov.

Mi lahko pomagate? Hvala!

Jean-Pierre
404 sporočila
jean-pierre fr

Pozdravljen Jean-Luc,

na pomoč: tvoj akvarij je 46 l, torej celo manj kot minimalna prostornina za enega samega skalara. Kdo je ta neskončno neumni, ki ti je dovolil ali pa ti napolnil akvarij na tak način?

Kar se tiče neonk, v normalni prostornini se nenehno preganjajo brez agresivnosti.

Vsi ti ribiči so dobro pripravljeni na zagotovo smrt.

Prosim, preberi si (ne da ti ukazujem) poglavje "Ustvarjanje akvarija".

Akvaristika.   

jean-luc
20 sporočila
jean-luc fr

ups! Res si me prestrašil! Samo sledil sem nasvete prodajalca in po tem, ko sem dodal ribe, mi je rekel, naj počakam malo, preden dodam druge!

Vseeno hvala!

Jean-Pierre
404 sporočila
jean-pierre fr

Pozdravljen Jean-Luc,

poskušamo usmeriti ljudi v pravo smer, da jih ne odbijemo od akvaristike, saj je cilj večine prodajalcev prodaja za doseganje njihovega prometa (na srečo še vedno obstaja kakšna izjema, ampak to je obsežna debata).

Ko dobiš informacije, se lahko odločiš, kaj bi rad naredil.

Vedno sem ti na voljo, tako kot drugi akvaristi, da ti pomagam, saj smo vsi nekoč začeli.

Akvaristično.

jean-luc
20 sporočila
jean-luc fr

hvala Jean-Pierre in zagotovo do naslednjič!

laurent
8 sporočila
laurent fr

Pozdravljeni vsi, ni kaj reči, prodajalec bo vedno prodajalec, popolnoma se strinjam z Jean-Pierrejem.

@Lep pozdrav, Laurent

gloriane
83 sporočila
gloriane fr

živjo 

tvoja populacija ni primerna, poskusi vse prodati. Jaz imam 50 litrski akvarij z 2 pristella maxillaris (mirna riba) in 4 guppy endlerji, 3 samice in 1 samec, kar je več kot dovolj za tak volumen kot je naš.

jean-luc
20 sporočila
jean-luc fr

hvala vsem!

Sully
1 sporočila
sully fr

Pozdravljeni 

pred petimi dnevi sem kupil modre neone in ne razumem, zakaj so agresivni drug do drugega, ali mi lahko kdo pomaga prosim? (Moj akvarij ima 90L) 

Hvala  

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo