Vprašanja, razprave o izdelkih
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
valérian
Pozdravljeni,
Rada bi kupila Amazon Day+ cev dolžine 1200 mm (54W). Na spletni strani piše, da je na voljo, vendar naročila ni mogoče izvesti, ker se na zaslonu prikaže sporočilo "omejena zaloga" ... Lahko poveste, kako lahko opravim naročilo?
Vnaprej hvala za vaš odgovor.
Lep pozdrav,
CV
Rada bi kupila Amazon Day+ cev dolžine 1200 mm (54W). Na spletni strani piše, da je na voljo, vendar naročila ni mogoče izvesti, ker se na zaslonu prikaže sporočilo "omejena zaloga" ... Lahko poveste, kako lahko opravim naročilo?
Vnaprej hvala za vaš odgovor.
Lep pozdrav,
CV
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Obveščamo vas, da je TROCAL T5 Amazon-Day 54W 1200mm res na zalogi. Lahko naročite 1 brez težav na spletnem mestu.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Obveščamo vas, da je TROCAL T5 Amazon-Day 54W 1200mm res na zalogi. Lahko naročite 1 brez težav na spletnem mestu.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
thibault
Pozdravljeni, imam lučno napravo s 4 T5 cevmi po 54w. Rad bi jih zamenjal, katere cevi mi priporočate, da bi dosegel dober rezultat?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, na to vprašanje je zelo težko odgovoriti. Vse je odvisno od akvarija, ki ga imate (sladkovodni, morski), prebivalcev vašega zaboja, če imate naravne rastline itd.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
michel
POZDRAVLJENI, ALI SO TUBE T5 DENNERLE TROCAL COLOR + IN TROCAL COLOR + AMAZON DAY LG 849MM 39W KOMPATIBILNE Z OSVETLJEVALNO LETEVJO OSAKA 260?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Kompatibilni so.
Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
celine
Pozdravljeni, oddal bom naročilo za ta neonski svetilki, kot tudi za posebno svetilko za rastline. Ali mi lahko poveste, katero naj namestim spredaj kot prednostno? Vnaprej se vam zahvaljujem, Céline.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ni pomembno, lahko izpostavite katerikoli neon. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia.