Nemogoče izbrisati račun
6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
charles
Pozdravljeni, ko sem želel izbrisati svoj račun, sem se soočil z dejstvom, da je izbris računa nemogoč: v razdelku "Izbris mojega računa" pod "Kontaktirajte nas" ni nobenega obrazca, ni elektronske pošte, ničesar, kamor bi lahko kliknil za zahtevo za izbris. Zato poskušam svojo srečo tukaj: če kdo ve, kako izbrisati svoj račun? Hvala!
3 sporočila
nathalie
Pozdravljeni,
Lahko izvedete izbris vašega računa preko vašega uporabniškega računa:
- Moj račun
- Služba za stranke
- Uporabniški račun
- Izbris mojega računa.
Želim vam lepo popoldne.
Nathalie iz Zoomalie
Lahko izvedete izbris vašega računa preko vašega uporabniškega računa:
- Moj račun
- Služba za stranke
- Uporabniški račun
- Izbris mojega računa.
Želim vam lepo popoldne.
Nathalie iz Zoomalie
2 sporočila
charles
Pozdravljeni,Hvala, vendar kot napisano, sem seveda že vse to storil sam. To me je pripeljalo do:"Izbris računaŽelite, da izbrišemo vaš uporabniški račun Zoomalia, vzeli smo vašo prošnjo v obzir za e-poštni naslov, s katerim ste se pravkar identificirali.Pred izbrisom priporočamo, da si prenesete vaše račune (kliknite tukaj, da pridete tja).Če želite obdržati svoj račun, vendar ne želite več prejemati komercialnih ponudb z naše strani, preprosto obiščite razdelek Moje informacije, Prejemanje ponudb po e-pošti in SMS (kliknite tukaj, da pridete tja).Zahvaljujemo se vam za vaše zaupanje."Vendar ni nič več, nobenega obrazca ali dodatnega gumba za potrditev zahteve za izbris, kar je nezakonito.
1 sporočila
camille
enako ne morem izbrisati svojega računa, prosim, jasno navedite, kako to storiti, preden poročam CNIL
274 sporočila
zoomalia
Ali mi lahko sporočite e-poštni naslov, povezan s stranko? Hvala lepa, želim vam lep dan.
274 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, oprostite, ker niste mogli izbrisati svojega računa. Srečali smo se z napako, za kar se vam opravičujemo. Navodila za izbris vašega računa najdete na naslednji povezavi: https://www.zoomalia.com/support/question/Potem samo kliknite na "Strankin račun" in sledite korakom. Za izbris računa nam pošljite vašo zahtevo z e-poštnega naslova vašega računa Zoomalia na [email protected]. Želim vam lep dan. Coralie iz Zoomalie
274 sporočila
zoomalia
Pozdravljen Jean-Michel,
Obžalujem, da povezava ne deluje. Po preverjanju se zdi, da je povezava operativna.
Da bi vam lahko pomagali, vam predlagam, da nas kontaktirate na številko 05 54 54 00 24.
Moji kolegi vam bodo lahko pomagali z zahtevo za izbris vašega računa.
Se kmalu slišimo,
Coralie iz Zoomalie
Obžalujem, da povezava ne deluje. Po preverjanju se zdi, da je povezava operativna.
Da bi vam lahko pomagali, vam predlagam, da nas kontaktirate na številko 05 54 54 00 24.
Moji kolegi vam bodo lahko pomagali z zahtevo za izbris vašega računa.
Se kmalu slišimo,
Coralie iz Zoomalie