Navodila za kletko
4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
christèle
Pozdravljeni, pravkar sem prejel svoje naročilo izdelkov in kletko pinky3, vendar ni priloženih nobenih navodil. Nekatere stvari so preproste, toda ne uspe mi namestiti držala za stekleničko.
134 sporočila
equipe
Pozdravljeni Christèle, ogledate si lahko našo spletno stran, tako da kliknete na naslednjo povezavo: https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-pinky-3-edition-fuchsia-toute-equipee-p-28497.html in se sklicujete na razlagalne slike za sestavo vaše kletke.
Pri takšnih izdelkih ni podrobnih navodil, ker je elementov za sestavo malo. Kar zadeva pritrditev stekleničke za vodo, lahko:
- postavite stekleničko znotraj kletke
- ali pa zunaj.
Samo obesite jo med dve prečki (čeprav vem, da to ni vedno lahko obesiti).
Upam, da vam bo moj odgovor pomagal pri sestavljanju kletke :)
Veliko sreče in se vidimo kmalu!
1 sporočila
manon
Pozdravljeni, kupil sem kletko za zajca in še vedno ni bila odposlana. Rad bi vedel, kje je. Hvala.
134 sporočila
equipe
Pozdravljeni Manon, za vsa vprašanja povezana z naročilom, dostavo ali poprodajnimi storitvami (SAV) vas prosimo, da neposredno stopite v stik z našo službo za stranke preko zadevnega naročila v vašem uporabniškem prostoru, da vam lahko čim prej odgovorimo. - Na Zoomalia.com kliknite na "Prijava".- Vnesite svoje uporabniško ime in geslo ter kliknite na "Prijava"- Pojdite v razdelek "moja naročila" > "Dokončana" (ali "V teku", če še ni bilo odpremljeno)- Kliknite na "podrobnosti" pri želenem naročilu- Na dnu strani kliknite na "kontaktirajte službo za stranke" in izpolnite obrazec.Z odgovorom vam bomo postregli v roku 24 ur.
1 sporočila
brandon
Pozdravljeni, pravkar sem prejel svojo kletko, ampak ne razumem, kako obesiti male stvarce na stranico.