Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih

11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Alexandra
1 sporočila
alexandra fr
Pozdravljeni, ali je mogoče pritrditi rampo neposredno na pokrov mojega akvarija?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ker je vrh rampe gladek, jo je mogoče prilepiti proti pokrovu vašega akvarija. Pri tem je treba upoštevati 2 cm debeline rampe. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
jerome
3 sporočila
jerome fr
Pozdravljeni, ali je rampa 50 gladka na hrbtu? Da jo lahko prilepim s silikonom na pokrov? Kakšne so dolžina, širina in debelina te rampe? Ali je kabel za napajanje enodelen ali se odrampe odklopi? Prosim. Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, možno je prilagoditi rampo in jo prilepiti na pokrov drugega akvarija kot je NanoLife Kidz. Dimenzije rampe 50 so 39x6x2cm, pri čemer je debelina 2cm, kar bo potrebno upoštevati. Napajalni kabel ni iz enega dela, zato ga je mogoče odklopiti. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Dimia
1 sporočila
dimia fr
Pozdravljeni, kupil sem ta akvarij pri vas https://www.zoomalia.com/animalerie/aquarium-nanolife-kidz-bleu-p-28174.html Kakšna velikost osvetlitve bi bila primerna? Hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Za akvarij NanoLife KIDZ modri 18L je potrebno vzeti referenco 65045.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
Killyan
1 sporočila
killyan fr
Pozdravljeni, kupil sem akvarij pri vas, 96L z LED osvetlitvijo 18 ali 16 vatov, in rad bi zamenjal LED, ki meri 61,5 cm. Ali nimate te velikosti?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Vabimo vas, da stopite v stik z našo službo za pomoč po prodaji ([email protected]), da sporočite reference vašega akvarija in preverite, kaj je na voljo pri dobavitelju. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Haikire
1 sporočila
haikire fr
Pozdravljeni, moje naročilo je v čakanju zaradi tega izdelka. Kdaj boste prejeli ta izdelek?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Ta izdelek je naročen pri našem dobavitelju, prejeti bi ga morali v nekaj dneh. Takoj ko ga prejmemo, bo poslan z vašim naročilom kot prednostna pošiljka.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Mathias
1 sporočila
mathias fr
Pozdravljeni, ali je rampa številka 40 gladka na zadnji strani, tako da jo lahko prilepim s silikonom na pokrov? Kakšna je širina in debelina te rampe, prosim? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Obveščamo vas, da je rampa številka 40 gladka na hrbtu, široka je 2,5 cm in ima debelino 2 cm.

Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo