nakup kletke na internetu
Pozdravljeni, pripravljam se, da bi kupil kletko za svojega ruskega hrčka (kletka criceti 15) in se sprašujem, ali je to res dobra ideja. Oklevam, ker se bojim, da je ne bom prejel ali da bo prišla poškodovana! Zato bi rad, če je mogoče, izvedel vaše izkušnje (težave z dostavo ali nasprotno zelo zadovoljujoče izkušnje), da bi lahko oblikoval svoje dokončno mnenje. No, hvala vnaprej :)
To, kar ti svetujem, je, da na internetu preveriš na spletnih straneh, ki obstajajo v trgovinah za male živali (kot so truffaut, animalis... To izogneš potovanju), tako lahko vidiš, če ti cena ustreza, velikost, koliko živali lahko vsebuje... In ko imaš vse, kar potrebuješ, pojdi in jo prevzemi v svoji trgovini za male živali.
Najprej hvala za vaš odgovor, pozanimala sem se in dobila skoraj vse informacije, a mislim, da jo bom kupila na tej spletni strani, ker je v trgovinah za male živali ne najdem (obiskala sem jih 5). Torej verjetno bom naročila tukaj in bom videla, kako bo šlo. Hvala :)
Rad bi imel hrčka, zato me zanima, katera vrsta kletke bi bila najbolj primerna zanj?
Hvala vnaprej
Pozdravljeni, imam vprašanje glede kletke za hrčka.
Torej, rad bi vedel, katera kletka je najbolj primerna za hrčka?
Enostavno vprašanje, da bom prepričan in odločen.
Vnaprej hvala za vaš nasvet. :)
živjo Passion-A, predlagam, da obiščeš to spletno stran: https://www.aubazardesnac.com/fiches-nac/le-hamster-dore/le-hamster-dore-ou-hamster-syrien/
Za mojega pritlikavega hrčka imam kletko criceti 15, ampak pravijo, da sta kletki alaska in heaven metro prav tako zelo dobri. Upam, da sem ti pomagal