Vprašanja, razprave o izdelkih
1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
elise
Pozdravljeni, to črpalko sem vam kupil 26. junija lani, torej je stara komaj 6 mesecev. Včeraj me je zapustila, menim da je precej razočaranje, da črpalka ne zdrži dlje časa. Ali je na tem izdelku garancija? Hvala za vaš odgovor. Lep dan
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
V okviru storitve po prodaji vas vabimo, da neposredno kontaktirate našo Službo za stranke preko sledenja vašega naročila. Ta bo storila vse, da vam zagotovi hitri odgovor in po potrebi kontaktira dobavitelja izdelka.
Prav tako lahko pokličete našo Službo za stranke na 0 892 494 028 (od ponedeljka do petka od 10:30 do 12:30 in od 14:30 do 17:30).
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
V okviru storitve po prodaji vas vabimo, da neposredno kontaktirate našo Službo za stranke preko sledenja vašega naročila. Ta bo storila vse, da vam zagotovi hitri odgovor in po potrebi kontaktira dobavitelja izdelka.
Prav tako lahko pokličete našo Službo za stranke na 0 892 494 028 (od ponedeljka do petka od 10:30 do 12:30 in od 14:30 do 17:30).
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia