Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih Menjava pene in biomax za akvarij Fluval Edge

6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Mathieu
2 sporočila
mathieu fr
Pozdravljeni, opažam, da so vsi vaši izdelki za Fluval Edge razprodani (pena+biomax, pred-filter, aktivno oglje); ali je predvidena ponovna zaloga? Hvala.
Lucy
5 sporočila
lucy fr
Pozdravljeni, pravkar sem kupil zunanji filter Fluval 106. Ali je biomax primeren?Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, da, je primerno. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
laurent
18 sporočila
laurent fr
bo pena pena na voljo (začasno manjkajoča) ali obstaja nadomestni izdelek?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Mah bo na voljo za prodajo do naslednjega poletja. Lepo pozdravljeni, Christelle iz Zoomalia
laurent
18 sporočila
laurent fr
Kupil sem akvarij znamke Marina s prostornino 160l in filtrom znamke Fluvaljet 150. Vendar pa v trgovini nisem našel zaloge penastih vložkov in oglja za filter... Ali imate to na zalogi? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, v zvezi z ogljem boste spodaj našli povezavo, ki vam omogoča dostop do podatkovnega lista izdelka: https://www.zoomalia.com/animalerie/media-de-filtration-charbon-300-g-fluval-p-17564.html
Kar se tiče posebne pene za ta filter, trenutno ni na voljo za prodajo.
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo