Vprašanja, razprave o izdelkih Mreža z zaščito pred soncem
13 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
3 sporočila
emma
dober dan, ali je samo zgornja streha?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, gre samo za zaščitno mrežo, ograda se prodaja ločeno. https://www.zoomalia.com/animalerie/enclos-petits-animaux-p-10208.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
18 sporočila
ludovic
Pozdravljeni, lahko mi pokažete sliko s "stvarjo, ki se zapira", ker sem poskusil vse možnosti, pa ne vidim, kam bi to šlo. Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, svetujemo vam, da se obrnete na našo službo za poprodajne storitve, da bi lahko ponudili konkreten odgovor na vašo težavo. Za to preprosto sledite sledenju vašega naročila. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
oriane
Pozdravljeni, lahko prosim poveste mere? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta izdelek je primeren za obora, ki je opisan spodaj in je sestavljen iz 6 delov velikosti 63 × 60 cm:https://www.zoomalia.com/animalerie/enclos-petits-animaux-p-10208.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
isis
Pozdravljeni, ali se mreža prilega na barvno ogrado? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek je primeren samo za izdelek, naveden v referenci. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
35 sporočila
sandra
ali je mreža, prodana samostojno, večja od tiste, ki je priložena ogradi 6242? če je odgovor pritrdilen, bi mogoče pasala na mojo ogrado? hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Na žalost ta mreža ne bo ustrezala vašemu oboru.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
35 sporočila
sandra
no mojem naročilu je ref. je 6242 (vendar je mreža priložena v isti škatli!!!) ali obstaja mreža, ki ustreza moji ogradi? hvala sicer je ograda sama po sebi dobro razmerje med kakovostjo in ceno
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,če je mreža priložena oboru, je to zagotovo prava mreža. Torej ni drugih združljivih mrež.Lep pozdrav,ekipa Zoomalia
35 sporočila
sandra
Čeprav poskušam na vse možne načine, nikakor mi ne uspe, da bi ga obdržal pokonci! Je manjši od ograde, za katero se prodaja! Če je nekomu uspelo, naj mi prosim sporoči. Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Imate ogrado številka 6250 ali 6253?
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Imate ogrado številka 6250 ali 6253?
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia