Vprašanja, razprave o izdelkih Most za glodalce Natural Living
17 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
3 sporočila
aude
Pozdravljeni, kakšna je višina mostu, prosim? (ker je dno moje kletke precej visoko)
2 sporočila
fanny
Pozdravljeni Aude, višina je 17 cm (minus 1 cm lesa, če vas zanima minimalna višina) in dolžina 60 cm. Lep pozdrav, Fanny
1 sporočila
louise
Zdravo, ali mi lahko poveste, ali je ta most primeren za kletko Nero 3 de luxe (če plastični del ni previsok)?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Višina mostu ni nastavljiva, zato je vse odvisno od višine vašega vhoda. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
alexia
Zdravo, Mi lahko poveste, če je ta most primeren za kletko za kunce/morske prašičke 100 cm Caesar 3? Lepo se vam zahvaljujem.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta most lahko postavite po dolžini kletke. Tveganje je, da zavzame veliko prostora. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
morgane
Pozdravljeni, se most zdi gladek ali grob? Ali bi zajec lahko zdrsnil? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Gre za leseni most, vaš zajec ne bo zdrsnil. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
julie
Pozdravljeni, ali je ta most priložen tak, kot je, ali ga je treba sestaviti z lepilom? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, različni deli tega mostu so pritrjeni s tečaji. S spoštovanjem, Christelle iz Zoomalie
10 sporočila
soraya
Ali bi bil ta most dovolj velik za mojega pritlikavega angora zajčka?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta most bo popolnoma primeren za vašega pritlikavega zajca. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
valerie
Pozdravljeni, kakšna je dolžina dostopnih ramp in osrednjega dela? Zdi se mi, da je to kvadrat, vendar nisem prepričan. Hvala vnaprej za vaš odgovor.
3 sporočila
alexia
Pozdravljeni, na kaj točno se nanašajo dimenzije? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Dimenzije so: D63 × Š15 × V18 cm S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
philippe
Ali je to primerno za ruske pritlikave hrčke?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta most je primeren za vašega hrčka. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia