Forum za akvaristiko

Mojim ribam pogosto umirajo

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Michel
470 sporočila
michel fr
Zdravo, premog se dodaja samo na koncu obdelave in to maksimalno 15 dni. V filtru morajo biti od spodaj navzgor najprej keramične cevčice, nato srednja pena in na koncu fina pena. 6 ur/dan ni veliko, povečati bi bilo treba na 9 ur, tako da počasi dodajate po 1/2 ure na teden in posadite več rastlin. Kakšni so parametri vode? Gh, Kh in Ph, saj to določa populacijo.Mihael
Michel
470 sporočila
michel fr
za gupije in mollyje mora biti Gh višja od 10, pravzaprav je voda preveč mehka. Najbolje je, da obiščeš spletno stran aquachange v zavihku faune, vneseš volumen, Gh in pH, to ti bo omogočilo, da vidiš primerne ribe za tvoj akvarij. Za boj proti algam je najbolje, da posadiš več rastlin, moj akvarij se zdi kot džungla, vendar ni videti nobene alge. Michel
Michel
470 sporočila
michel fr
Žal na žalost obstaja več vzrokov. Pomembno je vedeti, da so ribe iz gojišč vzgojene v sterilnih bazenih, in ko pridejo v trgovine za male živali, se akvariji vzdržujejo z antibiotiki, da se prepreči bolezni. To pojasnjuje del umrljivosti. Potem igrajo vlogo tudi parametri vode, temperatura okoli 26° za večino rib ter prilagojena vrednost Gh in pH. In hrana, potreben je raznolik režim, jaz dam granule in 2-krat na teden bodisi zamrznjene artimije ali tubifekse. Michel

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo