Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih Sable de Loire SCALARE

83% stranke

priporočam ta izdelek

16 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Cassandra
1 sporočila
cassandra fr
Pozdravljeni, ali je primeren za akvaterarij za vodne želve? In ali je nevarno, če ga pogoltne? Hvala
Yves
3 sporočila
yves fr
Da, ne vidim težav pri uporabi s želvami, edina prava težava v primerjavi z večjo granulacijo, ki sem jo uporabljal prej, je lahkotnost zaradi majhnega kalibra, kar neizogibno povzroči praske pri čiščenju stekel. Napačno je izbrati manjšo granulacijo (kot sem prebral spodaj), saj bo povzročila zamašitev in fermentacijo tal (voda ne bo krožila med zrni peska).
Pierre
1 sporočila
pierre fr
Pozdravljeni, želim potrditi granulometrijo, ki se po nekaterih komentarjih zdi, da ni med 0,2 in 0,5 mm, ampak med 0,5 in 2 mm. Mi lahko kdo potrdi granulometrijo? Hvala. POSODOBITEV: Hvala Yves, fotografija res potrjuje granulometrijo do 2mm. To je veliko preveliko za to, kar iščem. Hvala za fotografijo!
Cedrice
1 sporočila
cedrice fr
Pozdravljeni,Zame se njegova velikost giblje nekje med 0,2 in 1 mm. Čeprav bi moral dobavitelj v principu spoštovati granulacijo, se lahko pojavijo razlike med posameznimi serijami.
Yves
3 sporočila
yves fr
Naredil sem fotografijo izdelka z merilnim trakom, presodite sami.
Nicolas
3 sporočila
nicolas fr
Ups, da, uporabljene so vreče po 10, to je 26 kg. Na splošno je potrebno približno 6 cm prodca, torej dolžina x širina x 6, v mojem primeru 100x40x6, to je 24 kg. Potem pa damo več zadaj kot spredaj, odvisno od vaše dekoracije.
Nicolas
3 sporočila
nicolas fr
Za moj 240l akvarij, ki meri 1 m v dolžino in 40 cm v širino, sem kupil 3 vreče in na koncu uporabil 2,5. Končni izgled je prijeten, še posebej z črnim posterjem na zadnjem steklu.
Nicolas
9 sporočila
nicolas fr
Vreča koliko? Hvala, Philippe
Magalie
1 sporočila
magalie fr
PozdravljeniDa, seveda, jaz sem ga pred tem splaknila, da ga očistim prahu.
Nicolas
9 sporočila
nicolas fr
Hvala za vaše odgovore... Koliko cm debela plast je potrebna, prosim?
Nicolas
9 sporočila
nicolas fr
Pozdravljeni, ali je ta torba dovolj velika za akvarij flex fluval 57 L? Zahvaljujem se vam.
Michel
470 sporočila
michel fr
zdravo, če nanesete približno 5 cm debeline, bi morala biti vreča 10 kg dovolj. Michel
aline
6 sporočila
aline fr
Vreča je dovolj velika za akvarij Fluval s 57 litri, ostane celo nekaj, saj ni potrebno uporabiti celotne količine. Če vam ostane pesek in imate notranje rastline, ga potresite po vrhu zemlje, saj ščiti pred mušicami, ki napadajo ali se zavlečejo v zemljo.
Emilie
1 sporočila
emilie fr
Da, vendar je potrebno pogosto obnavljati
Jérôme
2 sporočila
jérôme fr
Da
Philippe
1 sporočila
philippe fr
Imam akvarij s prostornino 110 litrov in ena vreča zadostuje za ustvarjanje 6 cm debele plasti.
Steven
1 sporočila
steven fr
Ja, točno tako

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo