Mesečno naročilo
1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
emmanuel
Pozdravljeni celotni ekipi,
Rad bi vam čestital za vašo spletno stran in predvsem za pakiranje izdelkov ter hitrost dostav. Želel bi vam tudi, če še ni bilo storjeno, predlagati idejo uvedbe sistema Mesečnega Prednaročila.
Ker sem že več kot 10 let zvest Amazonu, uporabljam ta sistem prednaročil, ki je zelo praktičen. Pravzaprav sem tudi Almo Nature steljo naročal preko njih, preden sem začel naročati pri vas.
To bi lahko tudi povečalo zvestobo vaših strank, namesto da bi naročali pri vas en mesec, pri drugem naslednji mesec in tako naprej.
Naše hišne ljubljenčke redno potrebujejo določene izdelke – hrano, steljo in vse ostalo.
Zahvaljujem se vam za pozornost,
Lep pozdrav,
Emmanuel
Rad bi vam čestital za vašo spletno stran in predvsem za pakiranje izdelkov ter hitrost dostav. Želel bi vam tudi, če še ni bilo storjeno, predlagati idejo uvedbe sistema Mesečnega Prednaročila.
Ker sem že več kot 10 let zvest Amazonu, uporabljam ta sistem prednaročil, ki je zelo praktičen. Pravzaprav sem tudi Almo Nature steljo naročal preko njih, preden sem začel naročati pri vas.
To bi lahko tudi povečalo zvestobo vaših strank, namesto da bi naročali pri vas en mesec, pri drugem naslednji mesec in tako naprej.
Naše hišne ljubljenčke redno potrebujejo določene izdelke – hrano, steljo in vse ostalo.
Zahvaljujem se vam za pozornost,
Lep pozdrav,
Emmanuel
274 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni Emmanuel,Iskreno bi se vam rad(a) zahvalil(a) za vašo zvestobo in dragocene predloge!Imamo veliko projektov v teku, ki so namenjeni izboljšanju naše spletne strani in poenostavitvi izkušnje naših strank. Upamo, da bodo te prihodnje izboljšave prispevale k še večjemu zadovoljstvu ob vaših naslednjih obiskih.Za vsa dodatna vprašanja ali pripombe sem vam na voljo in vam želim čudovit dan.Coralie iz Zoomalie