Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih LED svetilna letev AquaSky za akvarij

9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Christophe
1 sporočila
christophe fr
Pozdravljeni, imam akvarij s prostornino 57l s pokrovom in rad bi vedel ali obstaja komplet za pritrditev v pokrov ali če obstaja rešitev, saj mi je všeč ta znamka LED. Hvala za vaše povratne informacije.
didier
1 sporočila
didier fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, kakšne dolžine je rampa aquasky za akvarij, ki je dolg 50 cm. Hvala vnaprej.
Michel
470 sporočila
michel fr
Pozdravljeni, 1250 lumnov za 1,3 m res ni kaj prida. Za 350L je treba upoštevati vsaj 25 lumnov na liter, torej najmanj 8000 lumnov. Michel
CHRISTELLE
1 sporočila
christelle fr
Pozdravljeni, ali je ta LED osvetlitev primerna za zasajen akvarij s prostornino 350 litrov kot zamenjava za neon T5x2 osvetlitev? Zahvaljujem se vam za vaš odgovor.
Olivier
2 sporočila
olivier fr
Želim vedeti o svetlobi 25w 835 MM dolžine plus podaljšek skupaj približno 1000 MM.
Gaetan
1 sporočila
gaetan fr
Vašega vprašanja nisem razumel...
Georges
1 sporočila
georges fr
Pozdravljeni, lahko prilagodimo barvo, ki jo želimo, ali nastavimo bliskavice ali zeleno luč za stanje pripravljenosti.
PIERRE-EDOUARD
1 sporočila
pierre-edouard fr
Pozdravljeni. Za nano morski akvarij. Ali je možno nastaviti, da se uporablja samo modra barva? Hvala
Joana
1 sporočila
joana fr
Pozdravljeni, kupil sem ga in izbrati lahko barvo, ki si jo želite :)
Joël
1 sporočila
joël fr
Iščem razsvetljavo dolžine 200 cm za akvarij s 600 litri, vendar je ne najdem. Mi lahko prosim pomagate?

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo