Vprašanja, razprave o izdelkih LED svetilna letev AquaSky za akvarij
9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
christophe
Pozdravljeni, imam akvarij s prostornino 57l s pokrovom in rad bi vedel ali obstaja komplet za pritrditev v pokrov ali če obstaja rešitev, saj mi je všeč ta znamka LED. Hvala za vaše povratne informacije.
1 sporočila
didier
Pozdravljeni, rad bi vedel, kakšne dolžine je rampa aquasky za akvarij, ki je dolg 50 cm. Hvala vnaprej.
470 sporočila
michel
Pozdravljeni, 1250 lumnov za 1,3 m res ni kaj prida. Za 350L je treba upoštevati vsaj 25 lumnov na liter, torej najmanj 8000 lumnov. Michel
1 sporočila
christelle
Pozdravljeni, ali je ta LED osvetlitev primerna za zasajen akvarij s prostornino 350 litrov kot zamenjava za neon T5x2 osvetlitev? Zahvaljujem se vam za vaš odgovor.
2 sporočila
olivier
Želim vedeti o svetlobi 25w 835 MM dolžine plus podaljšek skupaj približno 1000 MM.
1 sporočila
gaetan
Vašega vprašanja nisem razumel...
1 sporočila
georges
Pozdravljeni, lahko prilagodimo barvo, ki jo želimo, ali nastavimo bliskavice ali zeleno luč za stanje pripravljenosti.
1 sporočila
pierre-edouard
Pozdravljeni. Za nano morski akvarij. Ali je možno nastaviti, da se uporablja samo modra barva? Hvala
1 sporočila
joana
Pozdravljeni, kupil sem ga in izbrati lahko barvo, ki si jo želite :)
1 sporočila
joël
Iščem razsvetljavo dolžine 200 cm za akvarij s 600 litri, vendar je ne najdem. Mi lahko prosim pomagate?