Vprašanja, razprave o izdelkih
9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
florence
Pozdravljeni, ali lahko opišete, kako ste opremili svojo malo hišico in ograjen prostor (položaj stelje, sena, vode ...); hvala in lep dan
2 sporočila
eric
Pozdravljeni, na eni strani sem namestil njegovo steljo, na drugi pa so njegova stojalo za seno, steklenička, mineralni kamen in skledica. Na prostem smo dodali majhno leseno hiško, na katero se rad uleže ali skrije v notranjosti.
2 sporočila
florence
Pozdravljeni, ali moram na tla hiše na dno zabojnika za iztrebke položiti steljo? ali slamo? ali kaj drugega? Če dodam okvire za steljo v hišico, ali bom do njih lahko enostavno dostopal? ali jih je bolje postaviti na dvorišče? Hvala
2 sporočila
eric
Pozdravljeni. Glede na moje izkušnje sem v hišo postavil zaboj s steljo, do katerega lahko enostavno dostopam, ker je streha na eni strani odstranljiva, tla hiše pa so enostavna za čiščenje, saj so iz ploščic. Lep večer
2 sporočila
fanny
Pozdravljeni, je mogoče odstraniti teraso, da bi pridobili več prostora v ogradi?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Terasa ni odstranljiva. Če želite, je med montažo ne morate namestiti. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
gwenaelle
Pozdravljeni, ali je potrebno pozimi opraviti kakšno posebno vzdrževanje?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da bi vaš zajčnik ostal čim dlje v dobrem stanju, vam močno svetujemo, da vsako leto rahlo pobrusite les in nanesete nov sloj laka. Pazite, da izberete lak, ki ni toksičen za živali.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
carole
Dober dan, ali dostavite ta zajčnik na Korziko? Lep dan.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ta kletka za zajce dostavljamo tudi na Korziko.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
Ta kletka za zajce dostavljamo tudi na Korziko.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie