Vprašanja, razprave o izdelkih SuperFish Kompleten set za filtracijo Top Clear Filter + UV + Črpalka
100% stranke
priporočam ta izdelek
12 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
dorothée
Pozdravljeni, ali bi ta črpalka ustrezala mojemu bazenu s prostornino 120 l? In kakšna je poraba energije?
1 sporočila
philippe
Preveč močan za 120-litrski bazen
1 sporočila
laurence
Dober večer, da, to lahko ustreza vašemu bazenu, vendar vam tega posebej ne priporočam. Sama ga uporabljam za približno 350 l bazen in 3 zlato ribice, stare 2 leti. Izdelek ni izpopolnjen, povratno spiranje je pripomoček, ki nič ne očisti, enako velja za UV-lučko, alge so stalno prisotne, ker ne opravlja svojega dela, bomo morali znova namestiti našo staro neodvisno UV-lučko, ki je delovala. Kar se mene tiče, sem razočarana nad izdelkom. S spoštovanjem
1 sporočila
michael
Pozdravljeni, mislim, da je to preveč močno in nepotrebno za majhen bazen (ampak, kot pravijo, če lahko nekaj več... osebno bi si zastavil isto vprašanje), funkcijo pranja je treba opraviti enkrat na teden, drugače bo treba narediti ročno čiščenje, ni alg, tako da predvidevam, da je UV v redu. Po mojem mnenju deluje zelo dobro s 500 l + desetimi ribicami in rastlinami. Lep dan vsem
4 sporočila
sophie
Pozdravljeni, kakšna je dolžina električnega kabla, prosim? Hvala vnaprej, s pozdravi,
5 sporočila
david
Spoštovani, ali bi ta komplet za filtriranje deloval za moj akvarij s 350 litri? Ali ni preveč glasen in predvsem, ali ni pretok izpuščene vode premočan? So priložene vse cevi, pene itd.? Iz česa je sestavljena filtracija? Kroglice? Pene? Itd.? ... Hvala vnaprej.
1 sporočila
vincent
Pozdravljeni, kupil sem ta komplet za filtracijo za svoj ribnik in deluje zelo dobro. Vendar pa za akvarij menim, da je premočan, saj je volumen filtrirane vode velik in tudi pretok na izhodu. Opremljen je z kroglicami in 3 penastimi filtri, cevi pa niso priložene. Glede hrupa ni posebej glasen, ampak je pri meni zunaj, tako da ne vem, kakšno je to v notranjih prostorih.
1 sporočila
nicolas
Pozdravljeni, namestil sem ga v svoj ribnik, in ne mislim, da bi bilo to primerno za vaš akvarij, saj bi bila po mojem mnenju moč izpusta vode premočna za akvarij... za vašo informacijo ta komplet vsebuje filtrirni blok z bio-kroglicami+penastim filtrom+1 UV filter vgrajen in 1 črpalko. Cev je potrebno kupiti posebej... poleg tega, če vas je zanimala funkcija back-wash, ki sem jo preizkusil in je po mojem mnenju samo igračka, torej ta nič ne očisti (pri meni je izpustila čisto vodo in ko sem odprl filter, je bil ta še vedno umazan ++++), tako da na koncu še vedno opravljam čiščenje ročno... Na kratko, tega izdelka sploh ne priporočam, zelo razočaran...
1 sporočila
brice
Dober večer, so cevi prav tako priložene ali so na voljo kot opcija? Kakšna je dolžina napajalnega kabla? (ker je najbližja vtičnica od mojega ribnika oddaljena 3,5 m)
1 sporočila
ludovic
Pozdravljeni, imam ribnik s 4 m³ vode s tremi koi krapami in štirimi zlatimi ribicami, v dvomih sem glede modela filtra in predvsem njegove moči (5000, 10.000 ali 15.000?). Prebral sem, da se z ribami količina obdelane vode močno zmanjša. Ali mi lahko svetujete, hvala lepa!
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam komplet top clear 10000. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
bernard
Sem kupil enoto za filtriranje top clear superfish 18000 za ribnik s 7000l in 10 koi krapi, kar je zelo nezadostno, saj so značilnosti, ki so navedene na izdelku, glede na umazanijo, ki jo povzročajo ribe, zelo podcenjene. 18-vatna svetilka tega filtra ni zadostovala in po nasvetu strokovnjakov je bilo potrebno kupiti UV svetilko z močjo 36 vatov. Lep pozdrav, gospod TINEL
1 sporočila
pierre
odsvetovati je vodo iz bazena, saj je kljub čiščenju filtrov vedno polna alg