Vprašanja, razprave o izdelkih Zunanji kompaktni filter WATSEA ECF 200
12 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
melanie
Pozdravljeni, pravkar sem priklopil svoj filter in zdi se, da komolec izhodne cevi malo pušča. Ali obstaja kakšna druga rešitev, razen uveljavljanja garancije za tako majhen del? Vnaprej hvala.
2 sporočila
stephane
Priporočam vam uporabo silikonske maščobe posebej za akvarije za boljše tesnenje. JBL ta izdelek ponuja v spreju; potrebno je nekoliko pršiti na prst in razmazati.
1 sporočila
georges
Kakšna je minimalna potrebna višina vode v akvariju? Nimam rib, ampak vodne želve. Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, To je predvsem odvisno od količine vode v vašem akvaterrariju, če ne presega 60 litrov, bo ta filter ustrezal. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
maxime
Pozdravljeni, ali je mogoče zunanji filter postaviti pod akvarij?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta filter lahko brez težav postavite pod akvarij. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
johanna
Pozdravljeni, vse sem priključil, cevi in vse, napolnil sem umivalnik z vodo, vendar ne sesa. Ali obstaja navodila v francoščini?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Navodila v francoščini so na voljo za prenos neposredno na strani izdelka. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
florence
Pozdravljeni, prejel sem ta filter, "deluje" vendar je problem. Ne sesa vode, napolnil sem kanister z vodo, izpusti jo, vendar ne sesa?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
V okviru službe po prodaji vas vabimo, da neposredno stopite v stik z našo Službo za stranke preko spremljanja vašega naročila. Ta se bo potrudil, da vam hitro odgovori in po potrebi kontaktira dobavitelja izdelka.
Lahko nas tudi pokličete na našo Službo za stranke na številko 0 892 494 028 (od ponedeljka do petka od 10:30 do 12:30 in od 14:30 do 17:30).
Lep pozdrav,
Pierre iz Zoomalia
V okviru službe po prodaji vas vabimo, da neposredno stopite v stik z našo Službo za stranke preko spremljanja vašega naročila. Ta se bo potrudil, da vam hitro odgovori in po potrebi kontaktira dobavitelja izdelka.
Lahko nas tudi pokličete na našo Službo za stranke na številko 0 892 494 028 (od ponedeljka do petka od 10:30 do 12:30 in od 14:30 do 17:30).
Lep pozdrav,
Pierre iz Zoomalia
1 sporočila
denis
Ali bi bil ta filter primeren za nano akvarij med 10 in 20 litri z beto ali pa ustvarja preveč toka?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta filter bo ustrezal za vaš nano-akvarij. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
stephane
Uporabljam ga za 10-litrski nano akvarij s kozicami in pršilno cevko. Je brezhiben, z veliko biološko filtracijsko maso. Pretok je nekoliko močan, zmanjšal sem ga tako, da sem na izhodno cev postavil Eheim-ov ventil.