Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Sylvie
1 sporočila
sylvie fr
Pozdravljeni,

kakšna je skupna dolžina 150-vatnega in 200-vatnega modela???

Hvala,

Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Dolžina teh grelnikov je 32 cm.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Nathalie
1 sporočila
nathalie fr
Pozdravljeni, iščem grelec za moj akvarij Superfish Wave 15. Ali je Combi Heather Superfish 25w primeren za vgradnjo v predviden prostor v črnem bloku akvarija, blizu filtra? Na voljo imam 24 mm premera. Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, premer teh grelnikov je 3 cm. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Montarnal
1 sporočila
montarnal fr
Pozdravljeni vsi, kupil sem grelnik Combi Heater Superfish. Razumem, da obstaja minimalna višina vode, vendar, ali je tudi maksimalna višina? Ali lahko grelnik postavim popolnoma pod vodo, vključno z nastavitvenim gumbom?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, da bi zagotovili pravilno delovanje vašega izdelka, vam odsvetujemo popolno potopitev grelnika v vodo.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
David & Elisabeth
7 sporočila
david & elisabeth fr
Pozdravljeni,

Kakšna je velikost grelnika SF GS COMBI CHAUFFAGE 25 WATT, prosim?

Zahvaljujem se vam za vašo pomoč.

Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, skupna dolžina znaša 25 cm, 20 cm za grelni del iz stekla. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo