Forum za akvaristiko

Koliko granul za mojega ribo Bulbula?

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
virginie
3 sporočila
virginie fr
Pozdravljeni, moj ribič Bulbul je bojevnik (to je njegova pasma) in običajno mu dam od 4 do 5 ali celo včasih 6 granul, vendar sem se vedno spraševal, koliko bi jih moral dati? Vedite, da je moj ribič star 3 leta in bi po mnenju strokovnjakov moral živeti do 5 let!!! Torej, ker ima še več kot 2 leti življenja, bi rad vedel, ali mu dajem dovolj hrane?! Hvala vnaprej!!!
Michel
470 sporočila
michel fr
Pozdravljeni, vse mora pojesti v 30 sekundah. Bolje je dati manj hrane kot preveč, sicer lahko pride do onesnaženja vode. Občasno mu lahko ponudite tudi živo hrano, kot so tubifeks, artemije ali kaj drugega. Želim dolgo življenje vašemu Bulbulu.
Alexandre
4 sporočila
alexandre fr
Zelo dober odgovor od Michela ;) Preveri tudi, če tvoj poipoi kljuva granule na dnu akvarija, če jih ostane, to pomeni, da mu jih daješ preveč ^^

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo