Vprašanja, razprave o izdelkih Kletka za kunce in morske prašičke - 95 cm - Ferplast Rabbit 100

55 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Fanny
1 sporočila
fanny fr
Sem kupil to kletko za Burgundskega zajca, torej ja, je prostrana, prijetna za zajca (lahko otrese ušesa brez da bi se poškodoval). Škoda, da dno ni gladko: več hrupa in pogosteje je treba čistiti, sicer se urin zažre. Kar se tiče odprtine, bi bilo tudi bolje, če bi se rešetke lahko popolnoma zložile na vrhu (to je zdelo se zmotilo mojega zajca). Ampak sem zelo zadovoljna. In seveda, ne pozabite spustiti svojega zajca ven...
Manon
1 sporočila
manon fr
Pozdravljeni, dovoljujem si vas kontaktirati glede te kletke. Trenutno imam kletko, ki sem jo kupil pri vas, kletka nero 3 luxe črna. Rad bi zamenjal za nekaj večjega, ker moj pritlikavi kunci ni tako majhen, kot sem mislil. Lahko prosim poveste, če je menjava za to kletko smiselna? Poleg tega me zanima, če je dno kletke gladko ali ne? Hvala vam in lep dan
Guillaume
1 sporočila
guillaume fr
Manon_B, dno ni gladko, to bo dalo več prostora vašemu zajcu (imam doma to kletko in kletko, ki jo trenutno imate), je res večja. Moj zajec se v njej počuti dobro in celo skrbi zanjo!
Elodie
1 sporočila
elodie fr
Osebno bi se odločil za prilagodljiv ograjen prostor. Imam oba, ker ima zajec rad svoj "prostor", vendar mu prilagodljiva ograja omogoča več prostora, in smo prešli neposredno na popolno svobodo.
isabelle
22 sporočila
isabelle fr
Pozdravljeni, katere barve ima ta kletka? Zdi se mi nekoliko škoda, da ne moremo izbrati barve. Koliko barv obstaja in katere barve so, hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Odtisi ostajajo približno enaki, trenutno je posoda siva. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Tatiana
2 sporočila
tatiana fr
Zdravo, Ali je ta kletka primerna za 2 morska prašička? Hvala vnaprej :)
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, V tej kletki lahko namestite dve morski prašički. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Nafissa
1 sporočila
nafissa fr
Ali je lahko ta kletka primerna za zajca ovna?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta kletka je primerna za ovna (skakanja) zajčka. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Da, ta kletka je primerna za ovna pritlikavega zajčka. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
jessica
3 sporočila
jessica fr
Pozdravljeni, kakšna je trenutno barva? Vnaprej hvala za vaš odgovor. Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, žal vam ne moremo zagotoviti barve kletke, saj jih prejemamo vsak dan in ne moremo zagotoviti barve, ki bo na voljo na dan vašega naročila. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
JULIE
1 sporočila
julie fr
Ali je zaboj vijolične barve kot na fotografiji?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Barva je naključna, saj je odvisna od dobav našega dobavitelja. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Patricia
1 sporočila
patricia fr
Pozdravljeni, ali izdelujete ročaje za prenos kletke? In ali obstaja stojalo za to? Hvala, lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Na žalost za ta kletka ni ročajev niti opore. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
CAROLINE
5 sporočila
caroline fr
Pozdravljeni, ali je zložljiva? Hvala, lp
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta kletka ni zložljiva. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Lucie
1 sporočila
lucie fr
Pozdravljeni, ali prodajate samo kletke za kletko, ker že imam posodo dolžine 100 cm, vendar je mreža poškodovana? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, žal nimamo naprodaj mrež za to kletko kot rezervne dele. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
emeline
1 sporočila
emeline fr
Pozdravljeni, ali je v tej kletki dovolj prostora za dodajanje posode z mačjim straniščem?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Če želite, lahko dodate majhno škatlo za steljo. Spodaj boste našli povezave za dostop do različnih izdelkov, ki jih lahko ponudimo: https://www.zoomalia.com/animalerie/toilette-pour-cage-avec-entree-p-21855.htmlhttps://www.zoomalia.com/animalerie/toilette-d-angle-pour-rongeurs-plusieurs-tailles-p-21854.htmlhttps://www.zoomalia.com/animalerie/toilette-d-angle-pour-cage-2-tailles-couleurs-aleatoires-p-22285.htmlhttps://www.zoomalia.com/animalerie/coin-litiere-cage-pour-faciliter-le-nettoyage-p-521.htmlhttps://www.zoomalia.com/animalerie/toilette-d-angle-pour-cages-a-hamster-p-9440.htmlhttps://www.zoomalia.com/animalerie/bac-a-litiere-accrochable-coloris-aleatoires-p-22716-c-81.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Alexandrine
1 sporočila
alexandrine fr
Pozdravljeni, želim posvojiti morskega prašička in starši mi svetujejo veliko kletko, kot je ta, da bi se počutil udobno. Ali je res, da se morski prašički bolje počutijo v velikih kletkah?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta kletka bo ustrezala vašemu prihodnjemu spremljevalcu. Morski prašiček potrebuje prostor. S spoštovanjem, ekipa Zoomalia
Amelie
1 sporočila
amelie fr
Živjo, v kakšni barvi lahko prejmem to kletko, ki sem jo naročil?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Kot je navedeno v opisu izdelka, je barva zaboja naključna. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Anna
1 sporočila
anna fr
Pozdravljeni, ali mi lahko posredujete natančne dimenzije te kletke? Najlepša hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Tukaj so dimenzije (dolžina x širina x višina): 95x57x46cmVišina posode: 16cmRazmik med letvami: 2.5cm S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Laura
5 sporočila
laura fr
Ali je ta kletka primerna za štirimesečnega in pol ovčjega zajca?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta kletka se zdi nekoliko velika za vašega zajčka, vendar bo hitro zrasel. Lahko vam ponudimo, da kletko dopolnite z hiško, igračami ... da mu kletka ne bo videti prevelika. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalie.
Jonathan
1 sporočila
jonathan fr
Pozdravljeni, včeraj zjutraj (ob 8.20) sem naročil kletko, ki je bila navedena kot na zalogi (kar sem natančno preveril, saj je nujno). Moje naročilo je bilo potrjeno in je v pripravi, vendar so mi kasneje povedali, da izdelka trenutno ni na voljo. Moram vedeti, kakšno je stanje, saj ga potrebujem zelo hitro, ne morem si privoščiti čakati "8 do 12 dni"....
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, svetujemo vam, da stopite v stik z našo službo za stranke prek vašega Zoomalia računa. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Delphine
1 sporočila
delphine fr
Pozdravljeni, Kakšna je barva kletk, ki so vam ostale Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, žal vam ne moremo zagotoviti, da boste prejeli točno določeno barvo. S spoštovanjem, Sandy iz Zoomalia
nathalie
3 sporočila
nathalie fr
Kako dolgo bo ta kletka še na razprodaji? Hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

nimamo določenega datuma zaključka.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
marion
1 sporočila
marion fr
Pozdravljeni, pravkar sem prejel/a svojo kletko, vendar se mučim, ker ni priloženih navodil za montažo. Mi jih lahko pošljete po e-pošti? Hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

za ta izdelek nimamo navodil. Na spletni strani našega dobavitelja lahko kljub temu povečate fotografijo, da vidite, kako postopati. https://www.ferplast.com/en/shop/small-pet-supplies/rabbit/rabbit-100-greensun

Če imate še kakšna vprašanja, ne oklevajte.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
clarisse
2 sporočila
clarisse fr
Hvala za vaš odgovor, upam, da ga prejmem v ponedeljek ali najkasneje v torek. Lep pozdrav
clarisse
2 sporočila
clarisse fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, če naročim kletko za zajca jutri popoldne, ali jo bom prejel pred ponedeljkom, 1. marca, saj dobim zajca v ponedeljek zjutraj. Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Imamo kletko Rabbit 100 na zalogi.
Če jo naročite danes, bo odposlana v 24 urah, torej najpozneje jutri.
Rok dobave je od 2 do 5 delovnih dni od datuma odpreme.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia.
emilie
1 sporočila
emilie fr
živjo, ali bi bila ta kletka dobra za zajkljo in morskega prašička ali ne hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Ta kletka bi lahko bila primerna za zajkljo in morskega prašička, vendar zaradi udobja priporočamo Rabbit 100 Double.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
Corinne
1 sporočila
corinne fr
Pozdravljeni,

Lahko prosim dobim višino posode? Hvala.

Ko oddam naročilo, torej ne morem izbrati barve? Bo torej presenečenje, ali bo taupe, modra, rdeča...?

Lep pozdrav,

CR
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Višina posode je 16 cm in ne, barve ni mogoče izbrati.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
Joy
1 sporočila
joy fr
Pozdravljeni,

Ali lahko izvemo razmik med rešetkami, prosim? Vem, da nisem v kategoriji "kletka za podgane", vendar bi rad vedel, če bi bila primerna za moji dve podgani?

Lep pozdrav, Joy
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Ne, ta kletka ni primerna za dva podgana. Rešetke so predaleč narazen.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
Léa
2 sporočila
léa fr
Hvala za vaš odgovor. Ali veste, kakšne so različne barve te kletke? Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Načeloma imate klasične barve (krt, modra, rdeča itd).

Lep pozdrav,
ekipa Zoomalia
Léa
2 sporočila
léa fr
Pozdravljeni, Ali bo poslana kletka točno ustrezala tisti na sliki po barvah? Hvala vnaprej za vaš odgovor. Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Žal vam ne moremo zagotoviti barve.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
aurelie
2 sporočila
aurelie fr
Pozdravljeni, ali lahko dam skupaj v isto kletko pritlikavega angora zajca?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,če imate samo enega zajca, ta kletka popolnoma ustreza. Če jih imate več kot enega, vam priporočamo nekoliko večje modele.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
sandra
6 sporočila
sandra fr
Ali lahko v to kletko damo dva morska prašička?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Mogoče je dati noter dva, vendar zaradi udobja svetujemo večje modele, kot so La Casita 120 ali pa dvojna Cavie 80, dvojna Rabbit 100 ali trojna Rabbit 100. Ker bi se dva morska prašička v Rabbit 100 lahko počutila nekoliko utesnjeno.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo