Vprašanja, razprave o izdelkih Kletka za majhne glodalce - 55 cm - Mini Duna Hamster

55 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Pauline
2 sporočila
pauline fr
Pozdravljeni, koliko miši lahko vsebuje ta kletka?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta kletka lahko vsebuje dve miši. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Auriane
2 sporočila
auriane fr
Ta kletka lahko vsebuje samo eno miš (torej samca), ker je preveč majhna za skupino dveh samic
elisabeth
2 sporočila
elisabeth fr
Živjo, ali lahko v tej kletki namestimo večje kolo in kakšna barva je trenutno na voljo? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, namestitev večjega kolesa na to kletko bo zapletena, saj bi lahko drgnilo ob dno kletke. Kar zadeva barvo, imamo žal kartone z več barvami (zelena, bež, modra).
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Auriane
2 sporočila
auriane fr
Mogoče je dodati disk za vadbo, sicer pa za 20 cm kolo je treba odstraniti precejšnjo količino podlage, da se ga pozicionira tako, da se ne drgne.
Mélanie
4 sporočila
mélanie fr
Dober večer, za koliko miši je primerna ta kletka?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Ta kletka lahko vsebuje do dve miši.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Armelle
7 sporočila
armelle fr
Pozdravljeni, Kmalu bom naročil to kletko, vem, da si barve ne morem izbrati, ampak ali je mogoče pustiti sporočilo pri mojem naročilu s prošnjo, da absolutno ne želim rožnate kletke? (Barva je res grozna ;)).
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Potrjujemo, da nimate možnosti izbire barve.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
VALERIE
3 sporočila
valerie fr
ali se lahko kolo odstrani
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Da, kolo je snemljivo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
david
5 sporočila
david fr
Pozdravljeni, kakšne barve so trenutne barvne možnosti te kletke? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Na žalost vam trenutno ne moremo dati informacij o razpoložljivih barvah. Te so odvisne od dobav našega dobavitelja.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Prisca
1 sporočila
prisca fr
Pozdravljeni, kakšne barve je ta kletka trenutno? Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, trenutno so na voljo vse tri barvne različice, vendar ne boste imeli možnosti izbire.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
Camille
1 sporočila
camille fr
Ta kletka je primerna za 2 gerbilici?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Za vaše gerbile vam svetujemo ta izdelek: https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-gerbille-hamster-habitat-xl-p-15325.html

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Pauline
8 sporočila
pauline fr
Pozdravljeni, ekipa Zoomalia, rad bi vedel, kako deluje pritrditev kolesa???
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, kolo se pritrdi s sistemom sponk na platformo. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
DOMINIQUE
1 sporočila
dominique fr
KAKŠNE BARVE SO TRENUTNO KLETKICE + ALI SO PRIMERNE ZA MORSKEGA PRAŠIČKA ČEZ NOČ
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, trenutnih barvnih različic vam ne moremo sporočiti in odsvetujemo vam, da vašega morskega prašička daste v to kletko.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Gillian
7 sporočila
gillian fr
Ali bi bila ta kletka primerna za dva mladička podgan, dokler se ne zmanjšata?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, dokler so še majhni, jim bo to lahko zadostovalo, vendar bo potrebno hitro preiti na večjo velikost, da se bodo lahko v njej dobro počutili in razvijali.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
Gillian
7 sporočila
gillian fr
Kakšne barve so trenutno kletke?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, trenutno razpoložljiva barva je bela posoda z dodatki v prosojno svetlo modri barvi. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
david
5 sporočila
david fr
živjo, ta kletka se mi zdi čudovita, ampak ali lahko odstranimo zgornjo rešetko za boljšo ventilacijo?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Mreža se lahko odpre. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
cecile
1 sporočila
cecile fr
Pozdravljeni, zanima me ta kletka, vendar bi jo želel izključno v roza barvi. Kako lahko izberem barvo?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, na žalost ne morete izbrati barve. To je odvisno od našega dobavitelja.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
alexis
1 sporočila
alexis fr
Imel bi vprašanje, ali je dostava za to kletko brezplačna?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, dostava na prevzemno mesto je brezplačna za nakupe nad 39 €, razen če ne izberete težkega, krhkega ali obsežnega izdelka. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
marie
1 sporočila
marie fr
Pozdravljeni! Ali je ta kletka primerna kot karantenska kletka za podgano? Ali mi lahko priporočate katero?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta kletka bi bila primerna za dajanje podgane v karanteno. Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalia
Julia
8 sporočila
julia fr
Pozdravljeni, kakšen je premer kolesa, ki je priloženo tej kletki?Hvala vnaprej
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

kolo Mini Duna ima premer 14,5 cm.

Lep pozdrav,

Sandy iz Zoomalie
Julia
8 sporočila
julia fr
Pozdravljeni, ali obstajajo mesta za dodajanje cevi znamke FERPLAST?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Iz te kletke ne morete dodajati cevi.

Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
sophie
1 sporočila
sophie fr
dober večer, Želim kupiti to kletko za svojega hrčka, vendar jo želim v modri ali drugi barvi, če imate, samo ne v roza! Ko sledim postopku nakupa, me nikoli ne vprašajo, katero barvo želim izbrati. Kako lahko to storim?hvala vnaprej
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, kot je navedeno na opisu izdelka, ne morete izbrati barve tega izdelka, ki je odvisna od naših zalog.

Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Marie victoire
4 sporočila
marie victoire fr
živjo, ali bi moj morski prašiček lahko živel tu ali je premajhno????? hvala za vaš odgovor
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Svetujemo vam, da izberete nekoliko večjo kletko, da se bo vaš morski prašiček počutil čim bolje.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
Julia
3 sporočila
julia fr
Ali bi lahko dobil sliko te kletke v modri barvi? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, dodali smo fotografijo modre kletke v opis izdelka. https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-pour-rongeurs-mini-duna-hamster-p-11761.html

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Angelique
1 sporočila
angelique fr
Pozdravljeni, Zakaj se moje kolo spusti takoj, ko moj hrček začne teči na njem?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Priporočam vam, da preverite sistem pritrjevanja kolesa na njegov nosilec.Če to ni mogoče, preverite, ali lahko to kolo pritrdite na drugo mesto v kletki.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia.
Lucie
3 sporočila
lucie fr
Pozdravljeni, zanima me, če bi bilo mogoče to dobiti v rožnati barvi? In ali je ta kletka primerna za hrčka katerekoli velikosti?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Te kletke so modre ali roza in na žalost se barva spreminja glede na dobavo.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia.
Michèle
2 sporočila
michèle fr
ste pravilno registrirali moje naročilo, saj v mojem računu vidim, da ni naročil v teku!!!!!!!!
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Vaše naročilo je bilo uspešno sprejeto in je bilo odposlano 18. oktobra 2012.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
Michèle
2 sporočila
michèle fr
minimalni znesek za uveljavitev 5€ s kodo start
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,za pridobitev kode START je potreben minimalni nakup v vrednosti 69 €.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
vanda
1 sporočila
vanda fr
Ali dejstvo, da je kletka iz pleksi stekla, ne moti pri poletnih vročinah?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Res je, da med poletnimi vročinami ventilacija ni optimalna. Če imate pomisleke, se lahko odločite za kletko z rešetkami.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
sofiane
1 sporočila
sofiane fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali je kletka res rožnate barve in kakšne so preostale barve na fotografiji
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Ne, ne moremo vam zagotoviti barve.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo