Vprašanja, razprave o izdelkih Kletka za majhne glodalce - 55 cm - Mini Duna Hamster
55 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
pauline
Pozdravljeni, koliko miši lahko vsebuje ta kletka?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta kletka lahko vsebuje dve miši. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
auriane
Ta kletka lahko vsebuje samo eno miš (torej samca), ker je preveč majhna za skupino dveh samic
2 sporočila
elisabeth
Živjo, ali lahko v tej kletki namestimo večje kolo in kakšna barva je trenutno na voljo? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, namestitev večjega kolesa na to kletko bo zapletena, saj bi lahko drgnilo ob dno kletke. Kar zadeva barvo, imamo žal kartone z več barvami (zelena, bež, modra).
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
auriane
Mogoče je dodati disk za vadbo, sicer pa za 20 cm kolo je treba odstraniti precejšnjo količino podlage, da se ga pozicionira tako, da se ne drgne.
4 sporočila
mélanie
Dober večer, za koliko miši je primerna ta kletka?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ta kletka lahko vsebuje do dve miši.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ta kletka lahko vsebuje do dve miši.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
7 sporočila
armelle
Pozdravljeni, Kmalu bom naročil to kletko, vem, da si barve ne morem izbrati, ampak ali je mogoče pustiti sporočilo pri mojem naročilu s prošnjo, da absolutno ne želim rožnate kletke? (Barva je res grozna ;)).
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Potrjujemo, da nimate možnosti izbire barve.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
valerie
ali se lahko kolo odstrani
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, kolo je snemljivo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
5 sporočila
david
Pozdravljeni, kakšne barve so trenutne barvne možnosti te kletke? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Na žalost vam trenutno ne moremo dati informacij o razpoložljivih barvah. Te so odvisne od dobav našega dobavitelja.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Na žalost vam trenutno ne moremo dati informacij o razpoložljivih barvah. Te so odvisne od dobav našega dobavitelja.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
prisca
Pozdravljeni, kakšne barve je ta kletka trenutno? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, trenutno so na voljo vse tri barvne različice, vendar ne boste imeli možnosti izbire.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
1 sporočila
camille
Ta kletka je primerna za 2 gerbilici?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za vaše gerbile vam svetujemo ta izdelek: https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-gerbille-hamster-habitat-xl-p-15325.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
8 sporočila
pauline
Pozdravljeni, ekipa Zoomalia, rad bi vedel, kako deluje pritrditev kolesa???
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, kolo se pritrdi s sistemom sponk na platformo. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
dominique
KAKŠNE BARVE SO TRENUTNO KLETKICE + ALI SO PRIMERNE ZA MORSKEGA PRAŠIČKA ČEZ NOČ
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, trenutnih barvnih različic vam ne moremo sporočiti in odsvetujemo vam, da vašega morskega prašička daste v to kletko.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
7 sporočila
gillian
Ali bi bila ta kletka primerna za dva mladička podgan, dokler se ne zmanjšata?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, dokler so še majhni, jim bo to lahko zadostovalo, vendar bo potrebno hitro preiti na večjo velikost, da se bodo lahko v njej dobro počutili in razvijali.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
7 sporočila
gillian
Kakšne barve so trenutno kletke?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, trenutno razpoložljiva barva je bela posoda z dodatki v prosojno svetlo modri barvi. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
5 sporočila
david
živjo, ta kletka se mi zdi čudovita, ampak ali lahko odstranimo zgornjo rešetko za boljšo ventilacijo?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Mreža se lahko odpre. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
cecile
Pozdravljeni, zanima me ta kletka, vendar bi jo želel izključno v roza barvi. Kako lahko izberem barvo?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, na žalost ne morete izbrati barve. To je odvisno od našega dobavitelja.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
alexis
Imel bi vprašanje, ali je dostava za to kletko brezplačna?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, dostava na prevzemno mesto je brezplačna za nakupe nad 39 €, razen če ne izberete težkega, krhkega ali obsežnega izdelka. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
marie
Pozdravljeni! Ali je ta kletka primerna kot karantenska kletka za podgano? Ali mi lahko priporočate katero?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta kletka bi bila primerna za dajanje podgane v karanteno. Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalia
8 sporočila
julia
Pozdravljeni, kakšen je premer kolesa, ki je priloženo tej kletki?Hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
kolo Mini Duna ima premer 14,5 cm.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
kolo Mini Duna ima premer 14,5 cm.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
8 sporočila
julia
Pozdravljeni, ali obstajajo mesta za dodajanje cevi znamke FERPLAST?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Iz te kletke ne morete dodajati cevi.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Iz te kletke ne morete dodajati cevi.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
sophie
dober večer, Želim kupiti to kletko za svojega hrčka, vendar jo želim v modri ali drugi barvi, če imate, samo ne v roza! Ko sledim postopku nakupa, me nikoli ne vprašajo, katero barvo želim izbrati. Kako lahko to storim?hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, kot je navedeno na opisu izdelka, ne morete izbrati barve tega izdelka, ki je odvisna od naših zalog.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
4 sporočila
marie victoire
živjo, ali bi moj morski prašiček lahko živel tu ali je premajhno????? hvala za vaš odgovor
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Svetujemo vam, da izberete nekoliko večjo kletko, da se bo vaš morski prašiček počutil čim bolje.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Svetujemo vam, da izberete nekoliko večjo kletko, da se bo vaš morski prašiček počutil čim bolje.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
julia
Ali bi lahko dobil sliko te kletke v modri barvi? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, dodali smo fotografijo modre kletke v opis izdelka. https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-pour-rongeurs-mini-duna-hamster-p-11761.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
angelique
Pozdravljeni, Zakaj se moje kolo spusti takoj, ko moj hrček začne teči na njem?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Priporočam vam, da preverite sistem pritrjevanja kolesa na njegov nosilec.Če to ni mogoče, preverite, ali lahko to kolo pritrdite na drugo mesto v kletki.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia.
3 sporočila
lucie
Pozdravljeni, zanima me, če bi bilo mogoče to dobiti v rožnati barvi? In ali je ta kletka primerna za hrčka katerekoli velikosti?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Te kletke so modre ali roza in na žalost se barva spreminja glede na dobavo.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia.
2 sporočila
michèle
ste pravilno registrirali moje naročilo, saj v mojem računu vidim, da ni naročil v teku!!!!!!!!
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Vaše naročilo je bilo uspešno sprejeto in je bilo odposlano 18. oktobra 2012.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
2 sporočila
michèle
minimalni znesek za uveljavitev 5€ s kodo start
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,za pridobitev kode START je potreben minimalni nakup v vrednosti 69 €.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
1 sporočila
vanda
Ali dejstvo, da je kletka iz pleksi stekla, ne moti pri poletnih vročinah?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Res je, da med poletnimi vročinami ventilacija ni optimalna. Če imate pomisleke, se lahko odločite za kletko z rešetkami.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Res je, da med poletnimi vročinami ventilacija ni optimalna. Če imate pomisleke, se lahko odločite za kletko z rešetkami.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sofiane
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali je kletka res rožnate barve in kakšne so preostale barve na fotografiji
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ne, ne moremo vam zagotoviti barve.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ne, ne moremo vam zagotoviti barve.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia