Vprašanja, razprave o izdelkih
56 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
manon
Pozdravljeni, ali imate na voljo zelene nadomestne palice za starejšo različico kletke? Lep dan.
6 sporočila
valérie
Pozdravljeni, zanima me, ali je ta kletka primerna za 2 oseji? Ker sem videl, da so lestve in del okvirja iz plastike, imam pomisleke. Ali ni nevarnosti, da jo bodo oseji pogrizli? Najlepša hvala.
1 sporočila
sonia
Pozdravljeni, Seveda, hobotnice grizljajo plastiko, vendar je kletka zanje zelo dobra, zato je treba plastiko samo zamenjati z lesom. S spoštovanjem
1 sporočila
amelie
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste, kdaj bo ta kletka ponovno na zalogi? Lep pozdrav
3 sporočila
alice
moral bi naročil kletko, vendar moram nujno dobiti barvo, ki je na fotografiji, torej modro. Je mogoče to omeniti dobavitelju, da bo prepričan, da prejmem pravo barvo?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Na žalost ni mogoče izbrati barve te kletke. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
alice
Kakšne barve je kletka?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, barva je trenutno takšna, kot je na fotografiji. Vendar pa vam ne moremo zagotoviti, da bo to barva, ki jo boste prejeli, saj je to odvisno od zaloge dobavitelja.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
alice
Če želimo posebno barvo, ali jo lahko izberemo?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Trenutno je na voljo samo ena barva te kletke. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sophie
Pozdravljeni, je mogoče naročiti samo kolesa za to kletko? Hvala. Lep dan.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Kolesa, ki so združljiva z vašo kletko, so na voljo po naročilu pod referenco 74862.https://www.zoomalia.com/animalerie/kit-roues-de-remplacement-pour-cages-ferplast-p-32654.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
gwladys
Pozdravljeni, rad bi vedel težo kletke. Najlepša hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Teža prazne kletke je 10kg. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
5 sporočila
cassandre
Kakšna je velikost kletke?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Dimenzije kletke so naslednje:
Višina: 1,60 m
Dolžina: 80 cm x širina: 75 cm
Razmak med prečkami: 1,4 cm
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Dimenzije kletke so naslednje:
Višina: 1,60 m
Dolžina: 80 cm x širina: 75 cm
Razmak med prečkami: 1,4 cm
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
stephen
Pozdravljeni, ali so nadstropja bele ali zelene barve?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Barva se lahko spreminja glede na dobavo dobavitelja. Lepo pozdravljeni, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
stephen
Pozdravljeni,So nadstropja bele ali zelene barve?Opazil sem razliko v barvi med predstavitveno fotografijo in fotografijami kupcev.Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, barve se razlikujejo glede na razpoložljivost in dobavo dobavitelja. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
gregory
Rad bi vedel, zakaj pravite, da kletka ni primerna za hrčke, čeprav razdalja med prečkami za hrčke ne sme presegati 2 cm, razmik v te kletki pa je 1,50 cm. Rad bi vedel, zakaj je ne moremo uporabiti za hrčke, hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Dober dan, Ta kletka je zasnovana za večje glodavce kot je hamster. Odsvetujemo jo za manjše glodavce. Kljub temu, če želite kletko kupiti za vašega hamstra, jo lahko uporabite. Pazite pa na razmik med rešetkami, ki je pri tej kletki precej velik. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
lesly
Pozdravljeni,
Pravkar sem prejela kletko in ne razumem, vsi pravijo, da je montaža enostavna, vendar mi ne uspe sestaviti dna kletke. Kotniki iz plastike so za montažo preveč napeti. Prve sem morala natakniti s kladivom, ampak pri zadnjih dveh kotniki tako močno silijo, da se zlomijo!! Zelo sem jezna glede na to, da je osnovna cena kletke 299 evrov. Ste spremenili ulivanje kotnikov?
Pravkar sem prejela kletko in ne razumem, vsi pravijo, da je montaža enostavna, vendar mi ne uspe sestaviti dna kletke. Kotniki iz plastike so za montažo preveč napeti. Prve sem morala natakniti s kladivom, ampak pri zadnjih dveh kotniki tako močno silijo, da se zlomijo!! Zelo sem jezna glede na to, da je osnovna cena kletke 299 evrov. Ste spremenili ulivanje kotnikov?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Svetujemo vam, da našo službo za stranke kontaktirate preko sledenja vašega naročila. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
oubidou
Ali se činčile lahko premikajo po ceveh? Ker so večje od podgan ali freter!
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ta kletka bi morala biti primerna za vaše činčile.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Ta kletka bi morala biti primerna za vaše činčile.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
stéphanie
Pozdravljeni, lahko mi poveste, če prodajate rezervne dele za ta model kletke? Hvala in lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ne prodajamo rezervnih delov za to kletko. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
audrey
Pozdravljeni, imam oktodona in razmišljam o tem, da bi si omislil še drugega. Menite, da bi bila ta kletka primerna za oktodone, če bi dodal še več polic in drugih stvari k njenim prečkam?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ta kletka bi res morala ustrezati.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Ta kletka bi res morala ustrezati.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
2 sporočila
rafi
Pozdravljeni, lahko dam hrčka v to kletko
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Rešetke te kletke so za hrčka preveč narazen.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
Rešetke te kletke so za hrčka preveč narazen.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
1 sporočila
catherine
živjo, pravkar sem kupil to super prostorno kletko, moje vprašanje je, ker lahko ločimo spodnji del od zgornjega, ali je mogoče kupiti samo zgornjo rešetko (zapiranje zgornje kletke), da lahko naredimo dve kletki (na način, da ločimo samce in samice, kar bi bilo res koristno za tiste, ki kupujejo to kletko), kje lahko najdemo za nakup samo zgornjo zapiralno rešetko?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ne prodajamo rešetk za delitev te kletke na dve kletki. Svetovali bi vam, da zamašite vhod v tunel med obema nadstropjema. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
13 sporočila
floriane
Pozdravljeni, imam dva oktondona, kmalu bosta stara 6 mesecev, ali je kletka primerna zanju? Bojim se, da bosta pojedla ves plastiko, hkrati pa ne najdem nobene kletke v svojem cenovnem razponu (200 evrov), ki bi lahko zdržala njune zobe. Kaj menite, je primerna? Ali lahko zamenjamo platforme in rampe? (nadomestni deli) Hvala za vaš odgovor!
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, res vam žal na žalost svetujemo primerno kletko. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
2 sporočila
adrien
Pozdravljeni, koliko dihurjev lahko dam v to kletko?
2 sporočila
adrien
Pozdravljeni,Koliko dihurjev lahko dam v to kletko?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Priporočamo enega do dva dihurja.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Priporočamo enega do dva dihurja.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
coralie
živjo, kako se očisti kletka, ker sem na mnogih forumih prebral, da je treba vse razstaviti?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Za čiščenje je potrebno ločiti zgornji del od spodnjega. Vrata na vrhu olajšajo čiščenje elementov, ki so višje.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Za čiščenje je potrebno ločiti zgornji del od spodnjega. Vrata na vrhu olajšajo čiščenje elementov, ki so višje.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
11 sporočila
mel
Pozdravljeni, ali lahko dodam KLETKO ZA DIHURJE EXTRA LARGE, da naredim tretjo nadstropno kletko z vašim stolpom? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Kletka ni namenjena temu namenu. Če želite kletko s tremi nadstropji, vam svetujemo, da raje izberete to vrsto kletke: https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-pour-lapins-cobayes-et-furets-tommy-82-c3-3-etages-bleue-p-16759-c-139.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Kletka ni namenjena temu namenu. Če želite kletko s tremi nadstropji, vam svetujemo, da raje izberete to vrsto kletke: https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-pour-lapins-cobayes-et-furets-tommy-82-c3-3-etages-bleue-p-16759-c-139.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
11 sporočila
mel
Pozdravljeni, rezervirajte mi eno, hvala ;)
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Na žalost vam ne moremo ničesar rezervirati. Da bi kupili, se morate registrirati na naši spletni strani in oddati naročilo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
11 sporočila
mel
Pozdravljeni, koliko podgan je primernih za to kletko?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam, da v njem namestite največ 5 podgan. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
11 sporočila
mel
Živijo, ali sta obe kletki drsni, tako da ju lahko končno odstranimo, ali ju lahko odstranimo samo z razvrščanjem, ali je treba "razstaviti" kletko?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
za čiščenje je potrebno ločiti zgornji del od spodnjega. Vrata na vrhu olajšajo čiščenje elementov na višini.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
za čiščenje je potrebno ločiti zgornji del od spodnjega. Vrata na vrhu olajšajo čiščenje elementov na višini.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
11 sporočila
mel
Pozdravljeni, do kdaj je popust -35 %? Kupil bi ga septembra, toda če je cena 299 evrov, potem ne, kajne?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta kletka bo ohranjena po tej ceni, dokler ne bodo zaloge pošle.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
catherine
Pozdravljeni, ali lahko nadstropja zapremo? Rad bi ločil samce in samice.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, zgornji zaboj ima luknjo, kjer se pritrdi cev, ni predvideno, da se ta luknja zamaši.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
7 sporočila
zoé
Dober dan/Dober večer,Lahko izvem mere kletke?Lep pozdrav,Zoé
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Dimenzije te kletke so:
1m61 visoko
75 cm široko
80 cm dolgo
Razmik med prečkami je 1,4 cm.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Dimenzije te kletke so:
1m61 visoko
75 cm široko
80 cm dolgo
Razmik med prečkami je 1,4 cm.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
natacha
živjo, rad bi vedel, če lahko dihur, težak 3 kg, prehaja skozi cevi, hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, V principu za vašega dihurja ne bi smelo biti težav, saj je to kletka, ki je posebej zasnovana za dihurje, podgane in činčile. Nekateri uporabniki interneta so z njo zelo zadovoljni. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia.