Katera žival?

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Leonardo
67 sporočila
leonardo fr

Pozdravljeni vsi skupaj, star sem 14 let in živim v hiši z velikim vrtom, vendar se bom preselil v veliko stanovanje, še vedno pa bom imel možnost obiskovati svoj vrt.

Sem aktiven, športen, vračam se domov ob 16h-17h ob ponedeljkih, torkih, četrtkih in petkih, v sredo pa nimam pouka.

Rad bi vedel, katera žival bi mi ustrezala (lahko tudi dve različnih vrst).

Iščem ljubečo, nežno žival, ki bi me prepoznala.....

(Misliš, da bi lahko imel shiba inu ali miniaturnega psa?)

Lahko navedete predloge za kakršnokoli žival, ki bi mi ustrezala?

Sabrina
58 sporočila
sabrina fr

Živjo Léo!

Mislim, da bi ti mačka bolj ustrezala kot pes, ker moraš psa ven vzeti itd. Mačka te bo prepoznala in bo ljubezniva. Lahko pa izbereš tudi zajca ali kakšno drugo glodavca.

Sporoči mi svojo končno odločitev ;)

Sabrina

Leonardo
67 sporočila
leonardo fr

Hvala, Sabrina,

Mačke so mi všeč, vendar moram najprej opraviti zdravljenje alergije na mačjo dlako.

Povedali so mi, da se mačka dobro razume s furetom (ali res smrdi) ali pa bi šlo tudi z zajkljo?

Leonardo
67 sporočila
leonardo fr

?

Leonardo
67 sporočila
leonardo fr

prosim

Sandy
81 sporočila
sandy fr

Živijo,

mislim, da lahko mačka in zajec sobivata, če ju počasi navadiš drug na drugega.

Se vidimo kmalu

Ninon
23 sporočila
ninon fr

In dihur tudi precej smrdi=)

Drugače pa je zajec in mačka v redu!!

Leonardo
67 sporočila
leonardo fr
<left>v redu hvala lepa, kupil(a) bom rabbit 100 double kletko za mojo bodočo zajkljo!

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo