Kako dobro skrbeti za svoje zajce?

15 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Leonardo
67 sporočila
leonardo fr

Pozdravljeni vsi, sem nov in kmalu bom imel dva ekstra majhna zajčka, samca in samico. Rad bi dobil informacije o tem, kako se zanje dobro skrbeti in ali bi bila za njih primerna kletka Rabbit 100, povezana z majhnim ograjenim prostorom in vsakdanji izpust?

Ali lahko samici pustim eno leglo, nato pa jo steriliziram in samca kastriram, ali je bolje, da ju takoj steriliziram/kastriram?

Hvala, da hitro odgovorite

Leonardo
67 sporočila
leonardo fr
<left>Tudi dve vprašanji;

je bolje vzeti 1 samca in samico ali samo enega?, jaz bi vzel dva, da se ne bi dolgočasila

za počitnice, ali prenesejo 2-urni let z letalom in ali sta dovoljena v kabini (2 zajca in ena oseba)

marina
27 sporočila
marina fr

kunc extra pritlikavec ne obstaja, to je izmišljena pasma v trgovinah za male živali

genevieve
161 sporočila
genevieve fr

Povezovanje tvoje kletke je zelo dobro.

Če boš imel legla s svojo zajkljo, to jo bo stresiralo; jaz bi jih takoj steriliziral in kastriral.

Za tvoje zajce potrebuješ dvojno kletko in najmanj 1 meter dolžine.

Leonardo
67 sporočila
leonardo fr

Hvala, Laurine, in oprosti, Marine, hotel sem reči barvne pritlikave zajčke.

V redu, kmalu jih bom dobil in zato bom sterilizirala svojo samičko ter kastriral samca. In v vsakem primeru, če je to bolje za zajkljo in kdo dobi zajčje kožuščke

tako hvala za nasvete, zato bom vzel rabbit 100 double in ogrado sem že naredil

Leonardo
67 sporočila
leonardo fr

In mimogrede, kaj mi svetujete, naj imam 2 ali 1 zajca?

Razmišljal sem o dveh, ker lahko in tako se ne bo dolgočasil, ampak ali bosta zaradi tega manj čustveno navezana?

Leonardo
67 sporočila
leonardo fr

Drugače imajo pa vsak svoj kotiček za lulanje in kaj naj dam v preostanek kletke, preprogo/filc?

genevieve
161 sporočila
genevieve fr

Za informacije o prevozih z letalom se pozanimaj na internetu

Njihov kotiček "stranišča" je običajno v kotih kletke, drugače pa na eno stran nasuješ žagovino, na nasprotno stran postaviš hiško polno slame, med obema pa NIČ, še posebej ne preproge ipd., ker bodo vse pogrizli

Leonardo
67 sporočila
leonardo fr

Star sem in katera je boljša izbira med zajcem in dihurjem? Sem zelo aktiven in rad sem zunaj; ali dihur zelo smrdi?

Ninon
23 sporočila
ninon fr
<left>Fretka smrdi!!!

Jaz imam zajkljico in je zelo družabna z mano!!!!!!</left]

Drugače, če hočeš fretko, daj jo zunaj!!</left>

Ninon
23 sporočila
ninon fr

v zajčniku

Leonardo
67 sporočila
leonardo fr

v redu, lahko skupaj vzgajam mladička mačke in zajca že od najzgodnejše dobe?

Sabrina
58 sporočila
sabrina fr

Živijo Leonardo!

Mislim, da ne bo nobenih težav! Lahko vzameš mucka in zajčka, oba se bosta zelo dobro razumela, če ju boš postopoma privajal drug na drugega brez nenadnih gibov.

Leonardo
67 sporočila
leonardo fr

ok in kateri so prvi ukrepi pri kletki in potem odprem kletko in oba skupaj?

in ali lahko dobim zajčka decembra in kunca konec avgusta in ali lahko po 9-10 mesecih še vedno sobivajo.......?

To je zato, ker želim najboljše za mojo žival :)

Sandy
81 sporočila
sandy fr
<left>Pozdravljeni,

<left>

<left>Morali bi sobivati, ampak potem to odvisi od karakterja tvojih živali, včasih so živali nepredvidljive..

[left>Se kmalu srečamo

Leonardo
67 sporočila
leonardo fr

ok hvala

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo