Kakšni so stroški pošiljanja za naročilo v vrednosti manj kot 39 €?
Pozdravljeni,
Ogledal sem si spletno stran, vendar nisem našel informacij o tem, koliko znašajo stroški dostave za naročilo, ki je manjše od 39 €. Bi mi lahko osvetlili to vprašanje?
Hvala vnaprej za vaš odgovor.
Pozdravljeni,
Priporočamo vam, da na naši spletni strani opravite simulacijo, saj so stroški pošiljanja izračunani glede na izdelke, ki jih želite.
Želimo vam prijeten dan.
Lepo pozdravljeni.
Ekipa Zoomalia
Pozdravljeni,
V četrtek, 27. novembra, sem naročila kletko.
Istega dne, 27. novembra, sem prejela e-pošto, ki obvešča o pošiljanju naročenega izdelka. Dostava je bila obljubljena za danes kot zadnji rok in.... NIČ!!!!! Ni sledilne številke, prevoznik ni obveščen o dostavi, kljub temu pa sem plačala za hitro dostavo!!!!!
Pričakujem odgovor v najkrajšem možnem času in predvsem vračilo stroškov hitre dostave, saj niste izpolnili te obljube.
E-poštna sporočila, ki jih pošiljate za potrditev pošiljanja izdelka, se zdijo avtomatizirana in sistematična, brez da bi preverili informacije o naročilu.
To je prvič, da naročam na vaši spletni strani in začenjam dvomiti.
Zanašam se na vašo profesionalnost (?), da boste to vprašanje rešili na resen in pošten način.
Lepo pozdravljeni.
Pozdravljeni,
Zahvaljujemo se vam, da ste preko sledenja vašega naročila kontaktirali našo službo za stranke. Brez pregleda vaše zadeve ne moremo odgovoriti na vaša vprašanja.
Želimo vam lep dan.
Lep pozdrav.
Ekipa Zoomalia