Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih JBL Test nitrate NO3 za sladkovodni in morski akvarij

6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Angélique
9 sporočila
angélique fr
Če vzamem kovček Tetra in ga dopolnim s tem testom. Ali je polnjenje dovolj?
antonio
3 sporočila
antonio fr
Pozdravljeni, žal mi je, vendar ne razumem vašega vprašanja, kaj mislite z ali je polnjenje dovolj
Angélique
9 sporočila
angélique fr
Očitno obstajata za ta test ponovno polnjenje in celoten komplet. Vzel bom kovček, pri katerem ta test manjka. Torej se sprašujem, ali je dovolj samo ponovno polnjenje
antonio
3 sporočila
antonio fr
Kar se mene tiče, mislim, da bi moral kupiti samostojen test za nitrate, da bo komplet popoln. To je moje mnenje in me nič ne zavezuje.
valerie
8 sporočila
valerie fr
Pozdravljeni, če vzamete kovček tetra, potrebujete celoten komplet n03 JBL, sicer ne boste imeli barvne lestvice. Lep dan.
José
38 sporočila
josé fr
Prvič je bolje kupiti celoten komplet, če ga ni v kovčku, saj je NUJNO potrebno imeti majhno merilno žličko IN barvno lestvico za branje rezultata. Potem, (če teh dveh elementov ne izgubimo) bodo zadostovala nadomestna polnila.
Angélique
9 sporočila
angélique fr
V redu, vidim.Hvala

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo