Vprašanja, razprave o izdelkih JBL SediEx Pond Zmanjšanje mulja
6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
michèle
Pozdravljeni. Ali SediEx Pond proti mulju vsebuje dve komponenti. Ali ju je treba uporabiti v eni aplikaciji, ali pa je treba najprej uporabiti prvo, počakati 24 ur in nato uporabiti drugo komponento? Navodila ne vsebujejo informacij o tem. Hvala...
1 sporočila
nathalie
Pozdravljeni, imam dva raci v zunanjem bazenu brez črpalke in v vodi je veliko mulja, ki jo motna. Ali je to učinkovito za to vrsto bazena? In predvsem, ali je to nevarno za race? Hvala
1 sporočila
erika
Pozdravljeni, imam konje in ovce, ki pijejo iz bazena polnega mulja, pravkar sem ga očistil in izpraznil, ali je ta izdelek toksičen zanje?
1 sporočila
anne
Uporabljal sem ta izdelek proti algam in moji mački in psi redno pijejo iz ribnika, kar se ne zdi, da bi jih motilo
1 sporočila
jacques
Ne vem. Za ribe to ni škodljivo.
1 sporočila
yvan
Pozdravljeni, imam bazen s prostornino 12m3 z okoli 200 ribami. Za odstranjevanje alg sem uporabil algorem, zdaj pa bi rad zmanjšal mulj na dnu, bodisi z bacto pond ali s sediex pond, vendar tako, da to ne škoduje ribam in rastlinam. Ali bo po tem potrebno, da nekoliko več hranim ribe?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ne bo koristno dodatno hraniti vaših rib, če je manj mulja. V vašem primeru, ko je vaš ribnik dobro naseljen, bo ključni element za maksimalno izogibanje mulju in algam, da imate zelo učinkovit filter z UV-svetilko. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia