Vprašanja, razprave o izdelkih JBL ProScape NPK Macroelements gnojilo za rastline
9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
4 sporočila
thierry
Pozdravljeni, ali je ta izdelek treba uporabljati dnevno ali tedensko? Hvala
4 sporočila
thierry
Nihče mi ne odgovarja !!!! Hvala !!!!
38 sporočila
josé
Odmere za naslednje so za 100-litrski akvarij. Za dobro osvetljen akvarij s pravilno koncentracijo CO2 (20-35 mg/liter) je odmerek 6 ml na dan. Če je koncentracija CO2 nižja, je odmerek 2 ml 3-krat na teden. To so povprečja, saj je odvisno tudi od števila rastlin in njihovih specifičnih potreb (nekatere so bolj zahtevne kot druge). Pred uporabo tega izdelka je treba nujno preveriti, da koncentracije nitratov in fosfatov niso nad normalnimi vrednostmi, sicer tvegamo razrast alg.
1 sporočila
yann
Pozdravljeni, zanima me nakup 500 ml različice. Ali jo imate namen v kratkem vključiti v vaš katalog? Lep pozdrav
4 sporočila
thierry
Pozdravljeni, ali je treba ta izdelek uporabljati dnevno ali tedensko? Hvala
1 sporočila
daniel
Pozdravljeni,
Ali naj bi ta izdelek povečeval nitrate? Uporabljam ta izdelek in sledim navodilom, vendar moja raven nitratov se ne povečuje.
Lep pozdrav
Ali naj bi ta izdelek povečeval nitrate? Uporabljam ta izdelek in sledim navodilom, vendar moja raven nitratov se ne povečuje.
Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta izdelek je dopolnilno rastlinsko gnojilo, ki ne spreminja ravni nitratov v vašem akvariju. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
4 sporočila
thierry
Pozdravljeni, ali naj ta izdelek uporabljamo vsakodnevno ali tedensko? Hvala
6 sporočila
jocelyne
Pozdravljeni,
Ali je ta izdelek primeren za akvarij s 60 litri, ki vsebuje 6 rastlin in beta splendens, brez škodovanja zdravju slednjega?
Hvala za vaše informacije.
Lep pozdrav.
Ali je ta izdelek primeren za akvarij s 60 litri, ki vsebuje 6 rastlin in beta splendens, brez škodovanja zdravju slednjega?
Hvala za vaše informacije.
Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta izdelek je primeren za vaše rastline in bette. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia