Vprašanja, razprave o izdelkih JBL ProAquaTest Test Lab Kovček za 13 testov vode
20 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
julien
Pozdravljeni, Na mojem kovčku vidim test za CO2, in v navodilih piše, da moram dodati kapljice reagenta 1 in potem 2 za ta test. Vendar ne vidim nobene stekleničke, ki bi bila označena za CO2. Ali je to normalno? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, v kompletu za test CO2 sta res dve steklenički. Ne oklevajte, da se obrnete na našo po-prodajno službo, če bi se izkazalo, da vaš kovček ni popoln. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
6 sporočila
jocelyne
Pozdravljeni,
Imate samo teh nekaj polnil? Iščem skoraj vse teste v obliki polnil. Če so na voljo, kje jih lahko najdem, glede na to, da niso na strani "test"?
Lep pozdrav.
Imate samo teh nekaj polnil? Iščem skoraj vse teste v obliki polnil. Če so na voljo, kje jih lahko najdem, glede na to, da niso na strani "test"?
Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, na voljo imamo skoraj vse teste preko naslednje povezave: https://www.zoomalia.com/animalerie/test-et-mesure-de-l-eau-aquarium-c-321-1.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
6 sporočila
jocelyne
Pozdravljeni,
nemogoče je najti polnila na vaši spletni strani, le posamične teste. Ko imam komplet, dodatki posamičnih testov postanejo nepotrebni in precej podražijo izdelek.
Na povezavi, ki ste mi jo poslali, sem našel samo posamične teste. Ali ponujate tudi polnila? Če da, prosim za navodila, kako jih najdem, da lahko oddam skupno naročilo.
Z mojim prisrčnim sporočilom.
nemogoče je najti polnila na vaši spletni strani, le posamične teste. Ko imam komplet, dodatki posamičnih testov postanejo nepotrebni in precej podražijo izdelek.
Na povezavi, ki ste mi jo poslali, sem našel samo posamične teste. Ali ponujate tudi polnila? Če da, prosim za navodila, kako jih najdem, da lahko oddam skupno naročilo.
Z mojim prisrčnim sporočilom.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Vabimo vas, da sledite spodnji povezavi, kjer boste našli vse polnila za obdelavo vode https://www.zoomalia.com/animalerie/test-et-mesure-de-l-eau-aquarium-c-321-1.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Vabimo vas, da sledite naslednji povezavi, kjer boste našli vse ponovne polnitve za čiščenje vode https://www.zoomalia.com/animalerie/test-et-mesure-de-l-eau-aquarium-c-321-1.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
6 sporočila
jocelyne
Pozdravljeni,
Ali je ta komplet prav tako uporaben za analizo vode iz pipe, iz vodnjaka ali deževnice.
Ali je test O2 v obliki reagenta ali v obliki plošče?
V kateri obliki je test NH4/NH3?
Kateri testi se morajo dodatno naročiti, da imamo popoln nabor testov za sladko vodo, kot na primer O2, Fe, K, Mg.
Prosim za informacije.
Lep pozdrav.
Ali je ta komplet prav tako uporaben za analizo vode iz pipe, iz vodnjaka ali deževnice.
Ali je test O2 v obliki reagenta ali v obliki plošče?
V kateri obliki je test NH4/NH3?
Kateri testi se morajo dodatno naročiti, da imamo popoln nabor testov za sladko vodo, kot na primer O2, Fe, K, Mg.
Prosim za informacije.
Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Komplet je primeren za uporabo tako v sladkovodnih akvarijih kot v morskih akvarijih in vrtnih ribnikih. Ta izdelek podjetja JBL je namenjen opravljanju testov za akvarijske, a ne prehrambene namene.
- Test za kisik (O2) je v obliki reagenta (2 steklenički/reagenta), ki nam da rezultat na barvni lestvici.
- Test za amonijak (NH4+/NH3) je v obliki NH4 testa (3 reagenti NH4) s barvno lestvico NH4.
- Testa za železo (Fe) in kisik (O2) so že vključeni v kovčku, prav tako kot testa za baker (CU) in silicijev dioksid (SiO2). Ločeno lahko dobite, saj niso priloženi:
* test za kalij (K)
* test za magnezij (Mg)
* test za kalcij (Ca)
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
- Test za kisik (O2) je v obliki reagenta (2 steklenički/reagenta), ki nam da rezultat na barvni lestvici.
- Test za amonijak (NH4+/NH3) je v obliki NH4 testa (3 reagenti NH4) s barvno lestvico NH4.
- Testa za železo (Fe) in kisik (O2) so že vključeni v kovčku, prav tako kot testa za baker (CU) in silicijev dioksid (SiO2). Ločeno lahko dobite, saj niso priloženi:
* test za kalij (K)
* test za magnezij (Mg)
* test za kalcij (Ca)
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
tony
Pozdravljeni, isti set za testiranje TestLab JBL, ki sem ga našel na drugi spletni strani po isti ceni, vsebuje dodatno še: test za SiO₂ in test za O2. Ali to velja tudi za vaš komplet? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, komplet res vsebuje SiO2 in tudi O2. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
anthony
Pozdravljeni, rad bi izvedel datum poteka kovčka, danes je 20. september 2015, hvala lp
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Obveščamo vas, da so roki uporabnosti za ta izdelek do 10/2016. Lepo pozdravljeni, Madeline iz Zoomalia
1 sporočila
thomas
rok uporabnosti kovčkov? Ker je 3. oktober, me prosim pomirite, da rok ni 01/2015?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Rok uporabe je februar 2016. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
layla
Pozdravljeni,čeprav je bilo to vprašanje že zastavljeno, bi rad izvedel datum poteka veljavnosti trenutnih kovčkov, saj je bilo prejšnje vprašanje postavljeno pred več kot 8 meseci.Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Rok uporabe kovčkov na zalogi je: 01/2015.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Rok uporabe kovčkov na zalogi je: 01/2015.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
sebastien
ali so to res testi za akvarij, kot so ribe guppy, platy in xipho? Lepo pozdravljeni.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ti testi so primerni za vsak tip akvarija. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
anne-claire
Pozdravljeni, želel bi izvedeti rok uporabe ali datum prejema kovčkov. Hvala vam vnaprej za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Rok uporabe kovčkov, ki jih trenutno imamo na zalogi, je 01/2015.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Rok uporabe kovčkov, ki jih trenutno imamo na zalogi, je 01/2015.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia