Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih JBL Pro Silent zračna črpalka s komplet opremo

100% stranke

priporočam ta izdelek

13 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Lydie
1 sporočila
lydie fr
Pozdravljeni, kakšna je velikost cevi, ki jo potrebujem za črpalko A300? Ali so nepovratni ventili vključeni s črpalko? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Obveščamo vas, da ima črpalka A300 2 izhoda in je prodana v kompletu z 2x2m cevi (premer 4/6mm), 2 nepovratnima ventiloma in 2 difuzorjema. Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalie
Katia
4 sporočila
katia fr
Pozdravljeni, Ali bi bila črpalka za zrak A400 dovolj za akvarij s prostornino 500 litrov in globino 60 cm? Trenutno je moj zračni mehurček učinkovit na površini, vendar manjši kot cev potopi, manj imam mehurčkov. Hvala za vaš odgovor. Lepo nedeljo, Kat.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Za vaš akvarij morate izbrati referenco: 40058Tiha zračna črpalka Pro Silent A400, v celoti opremljena za akvarije od 200 do 600 litrov. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
judicael
4 sporočila
judicael fr
Zdravo. Imam akvarij s prostornino 100 l. Kateri filter mi priporočate?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, priporočamo vam ta artikel: 40055: Tih zračni kompresor Pro Silent A100, popolnoma opremljen za akvarij od 40 do 150 litrov. Lepa hvala, Ekipa Zoomalia
Patxi
6 sporočila
patxi fr
Pozdravljeni, zanimalo bi me, kako velike so dve difuzorji s črpalko A300. Najlepša hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, premer razpršilnika je 20 mm. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalie
laetitia
13 sporočila
laetitia fr
zdravo, s črpalko JBL A 300 so vključene 2 cevi, 2 nepovratna ventila in 2 razpršilca. Hvala, lepo pozdravljeni.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Oba cevi, oba ventila in oba difuzorja sta vključena v črpalko. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
eric
12 sporočila
eric fr
Pozdravljeni, želim si kupiti to zračno črpalko, vendar o tem ne vem veliko. Moje prvo vprašanje je, ali je vse priloženo s to črpalko (cev itd.), da bi delovala. Povejte mi, kaj naj kupim zraven, prosim. Videla sem že, da ljudje nekaj postavijo na sredino cevi, vendar ne vem, čemu to služi. Za zračne difuzorje, ali lahko vzamem katerega koli? Hvala za vaše nasvete, pomembno je, da imam akvarij s 48 litri.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Spodaj je povezava, kjer boste našli navodila za črpalko: https://www.jbl.de/fr/aquariophilie-eau-douce-poissons/detail/5000/jbl-prosilent-a50#downloadDifuzor je vključen s črpalko. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Cindy
2 sporočila
cindy fr
Pozdravljeni, rad bi izvedel premer cevi, ki se uporablja s to črpalko. Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, notranji premer cevi zračne črpalke Pro Silent je 4 mm. S spoštovanjem, ekipa Zoomalia.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo