Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih JBL PhosEx Rapid Anti-Fosfati za akvarij

9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
hana
15 sporočila
hana fr
Ali je ta izdelek učinkovit proti zelenim algam
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Da, ta izdelek je priporočljiv za boj proti zelenim algam. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
patrick
4 sporočila
patrick fr
živjo, kupil sem ta izdelek, ker moja sladkovodna akvarij postaja zelena, tudi prod in steklo vsake 3 dni. Uporabil sem izdelek, ki sem ga kupil pri vas, in je še vedno isto. Ali mi lahko poveste, od kje to lahko pride in kateri drugi izdelek bi bil učinkovitejši? LEP POZDRAV
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Izdelek, ki ste ga kupili, je učinkovit. Težko vam je na daljavo posredovati odgovor, saj lahko izvira iz različnih vzrokov. Morda bi vam analiza vode prinesla odgovor za identifikacijo vzroka in s tem prilagoditev izdelkov, ki jih lahko dodate v vodo vašega akvarija.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Alexandre
14 sporočila
alexandre fr
Moj akvarij se prehitro umaže zaradi ostankov hrane in iztrebkov ter hitro postane umazana voda, četudi uporabljam filter. Ali bo ta izdelek rešil moj problem in ali ni škodljiv za moje vodne želve?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, vaš filter morda ni dovolj močan ali je morda umazan. Ste zamenjali kartuše vašega filtra? Ta izdelek sam po sebi verjetno ne bo dovolj učinkovit, če je vaš akvarij zelo umazan. Kljub temu ni škodljiv. (Ni škodljivih stranskih učinkov).

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
Monique
8 sporočila
monique fr
ta izdelek priporoča priročnik, vključen v kovček za testiranje JBL, in sicer je navedeno, da se lahko uporablja za morsko vodo v primeru fosfatov... kaj točno to pomeni ???hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, svetujemo vam, da preberete ta članek, ki vas bo obvestil: https://www.aquariophilie-pratique.net/phosphates.htm Lepo pozdravljeni, Ekipa Zoomalia
gilles
1 sporočila
gilles fr
Pozdravljeni, ali ta izdelek deluje proti problemu "zelene vode"?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta izdelek bi moral rešiti vašo težavo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo