Vprašanja, razprave o izdelkih JBL Floaty 2 Magnetni čistilec za steklene akvarijske steklene
6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
laurent
Pozdravljeni, imam rezervoar amtra z 5 mm steklom in drugega ne poznam, toda mora biti manjši od 5 mm, to je inwa start 40. Rad bi vedel, če je tveganje za praske? Ker na spletni strani JBL pravijo, da je to za 6 mm steklo (velikost S), hvala za vaš odgovor, lep pozdrav.
3 sporočila
michel
Pozor, nevarnost prask. Moja 2 akvarija sta bila opraskana zaradi uporabe teh magnetov. Sprva nisem opazil. Mislil sem, da je vse v redu, dokler nisem opazil prask. Tega izdelka ne priporočam. Tudi če ste izjemno previdni pri pesku, se pojavijo praske. Mislim, da je ježek na izdelku malce preveč abraziven. Skratka, nazaj na staro dobro britvico. Ima kdo kakšen trik za odstranjevanje prask?
1 sporočila
helene
Praske nastanejo le, če se med oba dela magneta ujame prod. Paziti morate, ko se spuščate proti prodom. Po drugi strani pa je ta magnet zelo močan. Odlično očisti.
4 sporočila
xxcorentin
Pozdravljeni, ali mi lahko posredujete točne mere za jbl floaty II S in M? Vnaprej se vam zahvaljujem. Lep pozdrav, Corentin
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, dimenzije so: 8x6x3cm za S, 11,5x6x3cm za M.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
alain
Za akvarij Juwel Vision 260, kaj priporočate? Kateri izdelek izbrati glede na debelino stekel? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, res je, glede na debelino stekla vašega akvarija morate izbrati magnet:
5951 Magnet velikosti S do 6mm debeline
5952 Magnet velikosti M do 10mm debeline
5953 Magnet velikosti L do 15mm debeline
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
5951 Magnet velikosti S do 6mm debeline
5952 Magnet velikosti M do 10mm debeline
5953 Magnet velikosti L do 15mm debeline
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia