Vprašanja, razprave o izdelkih JBL FilterStart Pond aktivator bakterij
5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
marie
Pozdravljeni, nisem razumel, kako se uporablja ta izdelek? Ali se vstavlja v filter in je uporaben samo, če imamo filter?
470 sporočila
michel
Pozdravljeni, V kategoriji nepotrebnih stvari, ta je precej dober. Čakanje en mesec, preden dodamo ribe, je dovolj. Michel
1 sporočila
cathy
Pozdravljeni Marie-b, kupila sem ta izdelek in ga dala neposredno v svoj UV filter, brezhibno.
1 sporočila
patrick
Pozdravljeni Marie B, opis izdelka je preprost: vstavite v filter, ko je ta poln (filtrirna pena in voda iz ribnika). Vključite filter dve uri po razpršitvi (jaz izdelek dodam, ko je filter napolnjen do četrtine, in počakam do naslednjega jutra, da ga zaženem!!) Bakterije imajo tako čas, da preidejo v peno in opravijo delo, za katerega so namenjene. Lep pozdrav.
2 sporočila
serge
Da, res je, ta izdelek se vstavi v filter, to je aktivator bakterij, ki prispevajo k čiščenju vode.
1 sporočila
andre
Da, izdelek se doda v sistem filtracije ribnika. To je uporabno za nov ribnik pred naselitvijo rib ali po nekoliko strogi obdelavi vode za zdravljenje morebitnih bolezni.