Vprašanja, razprave o izdelkih JBL Cleany čistilna ščetka za akvarijske cevi
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
7 sporočila
alexandre
Pozdravljeni,
Ali lahko šobe očistijo notranjost cevi s premerom 12 / 16 mm za moj filter CristalProfi e402, prosim?
Hvala vnaprej
Ali lahko šobe očistijo notranjost cevi s premerom 12 / 16 mm za moj filter CristalProfi e402, prosim?
Hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam naslednji bolj primeren izdelek: https://www.zoomalia.com/animalerie/brosse-nettoyage-100cm-pour-tuyau-p-1659.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
aurore
Pozdravljeni,Imam opremljen akvarij Roma 240 + omarico z zunanjim filtrom fluval 306 zadnjega modela. Ali je ta čopič primeren za čiščenje gibljivih cevi filtra in togih cevi v rezervoarju?Lep pozdrav,
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, te ščetke bodo ustrezale vašemu filtru. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
15 sporočila
hana
Kakšne so dimenzije tega izdelka z embalažo?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, skupne dimenzije Z embalažo so 52x6x5,4 cm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
nicolas
Pozdravljeni, imam steklene cevi Lily pipe in ne uspem očistiti dna cevi za sesanje. Je možno to storiti s tem? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta krtača bo ustrezala. Prepričati se morate o notranjem premeru vaše cevi.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia