Iskanje lastnikov miniaturnih prašičkov

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
jacqueline
4 sporočila
jacqueline fr

ups, svojo temo sem napačno objavil med mačke

torej imamo 18-mesečno lilijo, ki tehta 50 kg!

Bilo bi lepo izmenjati ideje, informacije

o tej precej inteligentni in ljubeči živali

a z značajem "prasca"

Leonardo
67 sporočila
leonardo fr

kje je vaš prašič, v hiši ali zunaj na vrtu!!

jacqueline
4 sporočila
jacqueline fr

Pozdravljeni, opravičujem se, sporočilo sem videla šele zdaj

No, pravzaprav je kot pes, vstopa in izstopa, kot ji je všeč, ima zelo veliko uto in tudi tam spi na "svojem" stolu ter je zelo čista

claude
1 sporočila
claude fr

Pozdravljeni, že 5 let imam vietnamskega prašička GASTONA. Živi v hiši s 4 psi in dvema mačkama. To je razvajen otrok, ki ne mara dežja in mraza. Govorim z njim kot s psom in razume veliko stvari. Zelo smo navezani nanj, vendar moram priznati, da izkušnje ne bomo ponovili! Ne smete biti preveč pedantni glede čistoče vašega bivališča (ko pije, povsod poliva, se praska ob pohištvu, iztika zaščitne pokrove iz električnih vtičnic, da ne omenjam, da zna odpreti vrata kuhinje in hladilnika!) prav tako se ponoči zbudi, da bi pil, kar nas zbudi. Nikoli mu ne smete zaupati in mu nikoli ne smete obrniti hrbta! Nazadnje, kljub lepi mali hiški, ki jo ima zunaj s štirimi plastmi odej, od oktobra in do lepih dni zvečer ne gremo več ven!

jacqueline
4 sporočila
jacqueline fr

živjo sonia

prepoznam veliko lastnosti moje lilie!!! na srečo lahko zvečer gremo ven, saj gre v njeno veliiiiiiiko uto, kjer ima veliko slame in odej. Res je, da smo na jugu in zima nikoli ni huda. zakaj pravite, da ji ne smemo obrniti hrbta? vas je že kdaj napadla? koliko tehta?

se kmalu beremo

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo