Iskanje lastnikov miniaturnih prašičkov
ups, svojo temo sem napačno objavil med mačke
torej imamo 18-mesečno lilijo, ki tehta 50 kg!
Bilo bi lepo izmenjati ideje, informacije
o tej precej inteligentni in ljubeči živali
a z značajem "prasca"
kje je vaš prašič, v hiši ali zunaj na vrtu!!
Pozdravljeni, opravičujem se, sporočilo sem videla šele zdaj
No, pravzaprav je kot pes, vstopa in izstopa, kot ji je všeč, ima zelo veliko uto in tudi tam spi na "svojem" stolu ter je zelo čista
Pozdravljeni, že 5 let imam vietnamskega prašička GASTONA. Živi v hiši s 4 psi in dvema mačkama. To je razvajen otrok, ki ne mara dežja in mraza. Govorim z njim kot s psom in razume veliko stvari. Zelo smo navezani nanj, vendar moram priznati, da izkušnje ne bomo ponovili! Ne smete biti preveč pedantni glede čistoče vašega bivališča (ko pije, povsod poliva, se praska ob pohištvu, iztika zaščitne pokrove iz električnih vtičnic, da ne omenjam, da zna odpreti vrata kuhinje in hladilnika!) prav tako se ponoči zbudi, da bi pil, kar nas zbudi. Nikoli mu ne smete zaupati in mu nikoli ne smete obrniti hrbta! Nazadnje, kljub lepi mali hiški, ki jo ima zunaj s štirimi plastmi odej, od oktobra in do lepih dni zvečer ne gremo več ven!
živjo sonia
prepoznam veliko lastnosti moje lilie!!! na srečo lahko zvečer gremo ven, saj gre v njeno veliiiiiiiko uto, kjer ima veliko slame in odej. Res je, da smo na jugu in zima nikoli ni huda. zakaj pravite, da ji ne smemo obrniti hrbta? vas je že kdaj napadla? koliko tehta?
se kmalu beremo