Vprašanja, razprave o izdelkih Igrača za mačke ali pse Laser Pointer 5 v 1 Zolia

90% stranke

priporočam ta izdelek

16 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
VALERIE
2 sporočila
valerie fr
Pozdravljeni, danes smo prejeli naše naročilo, vstavili smo baterije v laser. Točka ni dovolj svetla za igro z mačko. Ko pritisnem na gumb in osvetlim svojo roko na 2 cm, točka ni vidna. Izdelkom nismo zadovoljni in prosimo, da nam pošljete drugega, saj bi stroški vračila stali več. Kupil sem nove baterije in to ničesar ne spremeni. Čakam vaš odgovor, da dobim nov laserski kazalec boljše kakovosti. Lep pozdrav
Zoomalia
274 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, da bi vam lahko pomagali, vas prosimo, da nas neposredno kontaktirate prek vašega spremljanja naročila, s klikom na številko zadevne naročila, nato na "moje zahteve SAV" in "moj izdelek ne deluje več". Potem bomo lahko obravnavali vašo zahtevo. Lep pozdrav, Marie.M iz službe za stranke Zoomalia
ALAIN Pascal
1 sporočila
alain pascal fr
Pozdravljeni, naročil sem in prejel laserski kazalnik. Deluje pravilno, moja dva mačka ga obožujeta. Lepo pozdravljeni
marie-claire
6 sporočila
marie-claire fr
Naročeno in uporabljeno brez težav, treba bo videti, kako bo na dolgi rok, saj sem bila razočarana nad vsemi laserji, kupljenimi tukaj in tam. Baterija je bila priložena, in moj starejši maček ter moji dve majhni Yorki se dobro zabavajo.
Marc
1 sporočila
marc fr
VALERIE_V, kupila sem ta kazalnik in ni bilo nobenih težav z delovanjem (razen hitre izpraznitve baterij). Ste poskusili zavrteti glavo kazalnika? Ta ima namreč več vzorcev (pika, smeško, metulj, glava), in mogoče je, da je nastavljena med dvema vzorcema, zato je žarek prikrit.
Eva
1 sporočila
eva fr
Že kar nekaj časa ga imam in ni bilo nobenih težav. Moj maček ga še vedno izjemno rad ima.
SOPHIE
1 sporočila
sophie fr
Pozdravljeni. Tega problema še nikoli nisem imel. Zagotovo napaka.
PIQUET
2 sporočila
piquet fr
Imam ta laser in odlično deluje; mislim, da bo Zoomalia vašo težavo zelo hitro rešila, saj so zelo resni. Obiščite vaše naročilo + SAV + moj izdelek ne deluje več, hitro vam bodo odgovorili.
Christine
24 sporočila
christine fr
Laserski kazalec je okvarjen. Če so baterije nove in je svetlobni snop šibak, to pomeni, da je napaka v izdelavi. Zahtevati je treba zamenjavo nakupa.
christine
4 sporočila
christine fr
Pozdravljeni, moj laser deluje zelo dobro, vaš ima zagotovo napako v proizvodnji, zahtevajte zamenjavo.
cynthia
1 sporočila
cynthia fr
Pozdravljeni, torej sem ta izdelek kupila za svoje mačke
Marie-Thérèse
2 sporočila
marie-thérèse fr
Ko sem prejela ta izdelek, sem vanj vstavila baterije, svetil je dobro, toda to mojega mačka sploh ni zanimalo! Marie-Thé
claire
5 sporočila
claire fr
moj deluje popolnoma in moja mačka se z njim odlično zabava
Louise
2 sporočila
louise fr
Draga Valérie,
Popolnoma se strinjam z vami, delite vaše mnenje, saj sem naletela na isti problem s tem laserskim kazalcem, tudi v popolni temi je zelo šibek, tako da moji mački sploh niso posvečali pozornosti, in to ni vprašanje baterije, ker sem tudi jaz zamenjala z novo, toda brez izboljšave, torej rezultat je, da je pristal v enem izmed mojih predalov, torej brezpotreben nakup z moje strani.
Lep pozdrav
ALEXIA
2 sporočila
alexia fr
Pozdravljeni, hvala za to zelo relevantno pripombo. Bila sem vznemirjena, da bi znorela našo mačko, ki obožuje laserske kazalnike (točka) in ki smo ji kupili ta z ribo. No, ni se preveč odzvala in tudi sama sem opazila, da se komaj vidi obliko. Poskušala sem nastaviti intenzivnost, ampak brez uspeha. Zato smo ga dali na stran in ravno sem si mislila, da moram preveriti pri Zoomalia pravilno delovanje. Vložila bom pritožbo in se vrnila k našim starih konceptom, ki so našo mačico znoreli! Hvala za ta opozorilo. Lep pozdrav
Stéphanie
1 sporočila
stéphanie fr
Živjo, mi smo z njim zadovoljni. Po drugi strani pa toliko igramo, da baterije ne zdržijo dolgo.
Nathalie
1 sporočila
nathalie fr
Pozdravljeni, res je, moj maček se je zelo hitro naveličal, torej nič zanimivega.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo