Vprašanja, razprave o izdelkih Hladilna skupina ICE 800 za akvarije med 100 in 800L
6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
marie
Pozdravljeni,
za delovanje skupine ICE 800, katero črpalko bi moral kupiti in katero povezovalno cev? Poleg tega, ali je ta skupina primerna za uporabo v akvaponiji?
za delovanje skupine ICE 800, katero črpalko bi moral kupiti in katero povezovalno cev? Poleg tega, ali je ta skupina primerna za uporabo v akvaponiji?
3 sporočila
cedric
Pozdravljeni, hvala za vaš odgovor, toda ko pogledam pretok 400, je med 200 /1000 l/h, vendar na papirju moja črpalka pretoči 1150 l/h, hvala za vaš odgovor
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, če je pretok vaše črpalke res 1150 L/h, bi bil primernejši hladilni sklop ICE600. Premer priključkov za cevi ICE600 je 16/22. https://www.zoomalia.com/animalerie/groupe-froid-ice-600-pour-aquarium-entre-100-et-600l-p-6245.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
cedric
Pozdravljeni, imam črpalko fluval 306 in ker sem začetnik, ne vem, kako izbrati ustrezno hladilno enoto in cevi, ki ustrezajo temu. Imam akvarij s 240 litri hladne vode, toda ko se ogreje, temperatura zelo hitro naraste. Ali mi lahko svetujete pri izbiri hladilne enote? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, hladilna skupina ICE400 bo povsem zadostovala za vaš akvarij. Premer cevi za priključitev je 12/16. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
3 sporočila
cedric
Pozdravljeni, imam akvarij Fluval 240 s svojo črpalko. Katere cevi bom potreboval, da se povežem na hladilno skupino, črpalka je Fluval 306, hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Skupina ICE 800 ima premer dovodne cevi 16/22.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Skupina ICE 800 ima premer dovodne cevi 16/22.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia