Vprašanja, razprave o izdelkih HILL'S Prescription Diet Gastrointestinal Biome Mini za majhne pse s piščancem

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Amandine
2 sporočila
amandine fr
Pozdravljeni, moj mladič ima težave z prebavo, pogosto ima mehko blato, analiza blata ni pokazala ničesar. Rad bi vedel, ali lahko svojemu pomeranskemu mladiču, ki je star 5 mesecev, dam te brikete. Lep pozdrav
maggy
8 sporočila
maggy fr
zdravo..tudi sama imam majhno špico, ki ima pogosto težave s prebavo. Dajala sem ji te brikete, vendar težava ni izginila. Šla sem k veterinarju, ki mi je svetoval majhno pest teh briketov skupaj s hipoalergenimi briketi..in zdaj je veliko bolje..
PASCAL
1 sporočila
pascal fr
Pozdravljeni, te brikete dajem dvanajstletnemu pudlju po nasvetu veterinarja, skupaj s konzerve Biomé, in od takrat ni več težav s črevesjem. Ni več mehkejših iztrebkov in "žabic" v trebuhu. Občasno poje majhne koščke jagenjčkovega in piščančjega mesa. Na začetku je imela terapevtsko zdravljenje, ki ga je predpisal veterinar, da bi pomiril prebavila, obenem pa je bila na prehrani Biomé. Zadnjih 6 mesecev ni bilo težav in ponovno je dobila apetit. Pri mladičku je potrebno obiskati veterinarja, saj je zelo krhek. Potrebno je potrpljenje, saj spremembe ne nastopijo v dveh dneh. Srečno

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo