Vprašanja, razprave o izdelkih HILL'S Prescription Diet Gastrointestinal Biome Mini za majhne pse s piščancem
100% stranke
priporočam ta izdelek
2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
amandine
Pozdravljeni, moj mladič ima težave z prebavo, pogosto ima mehko blato, analiza blata ni pokazala ničesar. Rad bi vedel, ali lahko svojemu pomeranskemu mladiču, ki je star 5 mesecev, dam te brikete. Lep pozdrav
8 sporočila
maggy
zdravo..tudi sama imam majhno špico, ki ima pogosto težave s prebavo. Dajala sem ji te brikete, vendar težava ni izginila. Šla sem k veterinarju, ki mi je svetoval majhno pest teh briketov skupaj s hipoalergenimi briketi..in zdaj je veliko bolje..
1 sporočila
pascal
Pozdravljeni, te brikete dajem dvanajstletnemu pudlju po nasvetu veterinarja, skupaj s konzerve Biomé, in od takrat ni več težav s črevesjem. Ni več mehkejših iztrebkov in "žabic" v trebuhu. Občasno poje majhne koščke jagenjčkovega in piščančjega mesa. Na začetku je imela terapevtsko zdravljenje, ki ga je predpisal veterinar, da bi pomiril prebavila, obenem pa je bila na prehrani Biomé. Zadnjih 6 mesecev ni bilo težav in ponovno je dobila apetit. Pri mladičku je potrebno obiskati veterinarja, saj je zelo krhek. Potrebno je potrpljenje, saj spremembe ne nastopijo v dveh dneh. Srečno