Vprašanja, razprave o izdelkih Hiška za glodavce Sputnik XL
21 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
7 sporočila
stessie
Pozdravljeni,Ali lahko ta hiša ustreza za činčilo, glede na to, da je iz plastike? Ali je bolje izbrati hišo iz lesa?Hvala
4 sporočila
virginie
Za činčilo je vesoljska postaja Sputnik XL premajhna.
1 sporočila
jennifer
Živjo, za činčilo je to premajhno, tudi velikost XL.
1 sporočila
muriel
Pozdravljeni, imam dva podgana, ki se oba spravita noter. Vzel sem največjega. Lepo nedeljo.
1 sporočila
chloé
Pozdravljeni,To ni dovolj veliko za činčilo, vendar vam ne priporočam lesa, saj ta vpija urin in to je slabo za dihalne poti vašega spremljevalca, poleg tega je zelo nadležno za čiščenje itd. :) Plastika bi običajno morala biti v redu.
1 sporočila
audrey
Pozdravljeni, ali lahko uporabim hišico Sputnik XL za svojega činčilo?
4 sporočila
virginie
Ne, za činčilo je sputnik XL premajhen.
1 sporočila
catherine
mislim, da bo to pretesno za činčilo
1 sporočila
méaux
Pozdravljeni, ne želim prejeti črno-belega Sputnik. Ali je mogoče to omeniti ob oddaji naročila?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, na žalost izbira barve ni možna. Tudi če je barva navedena na naročilu, vam želenega odtenka ne moremo zagotoviti. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
kimlyne
Pozdravljeni, kdaj boste spet imeli na voljo Sputnik?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta izdelek je v postopku ponovnega polnjenja in bo ponovno na voljo konec tedna. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
angélique
Pozdravljeni, želel bi vedeti, zakaj je Sputnik XL označen s ceno 4,95 evra, ko pa kliknem nanj, mi pokaže 5,65 evra? In kakšno velikost kotne straniščne školjke naj vzamem za činčilo? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, cena 4,95 € je enotna cena, če vzamete komplet 3, sicer je artikel 5,65 €. Priporočamo vam ta kotni WC; https://www.zoomalia.com/animalerie/toilette-d-angle-pour-cages-de-petits-animaux-p-14440-c-835.html S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
16 sporočila
geraldine
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali je tla dovolj velika za dve morski prašički
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, odsvetujemo vam ta izdelek za vaše morske prašičke. Ta izdelek je treba obesiti in ne postaviti na tla kletke. Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalie
2 sporočila
anaïs
Pozdravljeni, na točki sem, da potrdim svoje naročilo in želel bi vedeti, katere barve trenutno imate na zalogi? Upam, da bom kmalu dobil odgovor, hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, žal trenutno nimamo zaloge. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
2 sporočila
mélanie
Dober dan, v kakšni barvi so trenutno zaloge, prosim?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Žal vam ne moremo zagotoviti informacij. Barve resnično odvisne od prispelih zalog. Ker se pogosto oskrbujejo, se barve na zalogi hitro spremenijo. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
julie
Rad bi vedel, ali je možno dobiti črno-belo barvo, ki je prikazana na drugi fotografiji?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Žal za ta izdelek ne morete izbrati barve.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Žal za ta izdelek ne morete izbrati barve.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia