Vprašanja, razprave o izdelkih
16 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
gilles
Pozdravljeni, ali je grelni kabel združljiv z akvarijem Biorb 60 l iz akrila? Ali to ne bo poškodovalo dna, ker ni iz stekla? Hvala za vaš odgovor, Lep pozdrav
1 sporočila
serge
Pozdravljeni, kakšna je dolžina tega kabla? (Hydro Kable 100W) Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, dolžina kabla je 10 metrov. Lepo pozdravljeni, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sylvain
Pozdravljeni, imam 10 akvarijev Marina Betta Kit po 2 litra in težava je, da so v sobi, kjer ni zelo toplo, pri 15 °C. Morda bi mi lahko povedali, kako bi lahko poskrbel za dovolj toplo vodo za moje bojne ribice, ker obstaja nevarnost, da bo kabel stopil plastiko? Hvala in lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Odsvetujemo uporabo ogrevalnega kabla zaradi zelo majhne prostornine, rešitev bi lahko bila ogrevalna svetilka nad koritami ali prostor s temperaturo, ki se giblje okoli 20°.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
5 sporočila
sebastien
Pozdravljeni, postavil bom akvarij s 210 litri in me zanima, kateri grelni kabel je potreben, saj ogrevam samo s grelnim kablom in me zanima, če pri morski vodi to ne predstavlja nobenega tveganja. Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Lahko popolnoma varno uporabite ta grelni kabel, ni nobenega tveganja.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
5 sporočila
christopher
Živjo, ali bi ta kabel lahko služil kot toplotni varuh pri temperaturi 33°C?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ne moremo vam odgovoriti brez informacij o velikosti vašega terarija. Lahko res združite grelno žico s toplotno žarnico in termostatom, da zagotovite temperaturo 33°.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Ne moremo vam odgovoriti brez informacij o velikosti vašega terarija. Lahko res združite grelno žico s toplotno žarnico in termostatom, da zagotovite temperaturo 33°.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
5 sporočila
christopher
Pozdravljeni, ali lahko s tem kablom ogrejem terarij dimenzij 120Lx60lx60H na temperaturo 33–34 °C? Nujno, hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ker terarij nikoli ni popolnoma izoliran, svetujemo, da grelno kabel zasnujete z grelno žarnico, da ohranite želeno temperaturo, in predvsem uporabite termostat, da bolje obvladate temperaturo. Po potrebi so tudi grelne plošče dobra alternativa.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
1 sporočila
christophe
Pozdravljeni, želel bi ustvariti akvarij z rastlinami in me zanima, ali sta grelni kabel in naravni substrat Manado obvezna za akvarij Roma 240 popolnoma opremljen + pohištvo, ki ga želim kupiti pri vas.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Akvarij Roma 240L je že opremljen s segrevanjem. Podlaga ni vključena.Lepo pozdravljeniEkipa Zoomalia
2 sporočila
christophe
Pozdravljeni, ali je uporaba termostata obvezna ali je možno uporabiti tudi časovnik, da se izognemo pregrevanju? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
ne, to ni obvezno. Naprava nima razloga za pregrevanje. Uporaba termostata je namenjena samo vzdrževanju želene temperature brez prevelikih odstopanj.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
ne, to ni obvezno. Naprava nima razloga za pregrevanje. Uporaba termostata je namenjena samo vzdrževanju želene temperature brez prevelikih odstopanj.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
christophe
zdravo, kakšna je dolžina tega kabla? hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Ta kabel meri 6m.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia