Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih

16 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
GILLES
1 sporočila
gilles fr
Pozdravljeni, ali je grelni kabel združljiv z akvarijem Biorb 60 l iz akrila? Ali to ne bo poškodovalo dna, ker ni iz stekla? Hvala za vaš odgovor, Lep pozdrav
SERGE
1 sporočila
serge fr
Pozdravljeni, kakšna je dolžina tega kabla? (Hydro Kable 100W) Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, dolžina kabla je 10 metrov. Lepo pozdravljeni, Ekipa Zoomalia
Sylvain
1 sporočila
sylvain fr
Pozdravljeni, imam 10 akvarijev Marina Betta Kit po 2 litra in težava je, da so v sobi, kjer ni zelo toplo, pri 15 °C. Morda bi mi lahko povedali, kako bi lahko poskrbel za dovolj toplo vodo za moje bojne ribice, ker obstaja nevarnost, da bo kabel stopil plastiko? Hvala in lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Odsvetujemo uporabo ogrevalnega kabla zaradi zelo majhne prostornine, rešitev bi lahko bila ogrevalna svetilka nad koritami ali prostor s temperaturo, ki se giblje okoli 20°.

Lep pozdrav,

Sandy iz Zoomalie
sebastien
5 sporočila
sebastien fr
Pozdravljeni, postavil bom akvarij s 210 litri in me zanima, kateri grelni kabel je potreben, saj ogrevam samo s grelnim kablom in me zanima, če pri morski vodi to ne predstavlja nobenega tveganja. Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Lahko popolnoma varno uporabite ta grelni kabel, ni nobenega tveganja.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
christopher
5 sporočila
christopher fr
Živjo, ali bi ta kabel lahko služil kot toplotni varuh pri temperaturi 33°C?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Ne moremo vam odgovoriti brez informacij o velikosti vašega terarija. Lahko res združite grelno žico s toplotno žarnico in termostatom, da zagotovite temperaturo 33°.

Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
christopher
5 sporočila
christopher fr
Pozdravljeni, ali lahko s tem kablom ogrejem terarij dimenzij 120Lx60lx60H na temperaturo 33–34 °C? Nujno, hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ker terarij nikoli ni popolnoma izoliran, svetujemo, da grelno kabel zasnujete z grelno žarnico, da ohranite želeno temperaturo, in predvsem uporabite termostat, da bolje obvladate temperaturo. Po potrebi so tudi grelne plošče dobra alternativa.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
Christophe
1 sporočila
christophe fr
Pozdravljeni, želel bi ustvariti akvarij z rastlinami in me zanima, ali sta grelni kabel in naravni substrat Manado obvezna za akvarij Roma 240 popolnoma opremljen + pohištvo, ki ga želim kupiti pri vas.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Akvarij Roma 240L je že opremljen s segrevanjem. Podlaga ni vključena.Lepo pozdravljeniEkipa Zoomalia
Christophe
2 sporočila
christophe fr
Pozdravljeni, ali je uporaba termostata obvezna ali je možno uporabiti tudi časovnik, da se izognemo pregrevanju? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

ne, to ni obvezno. Naprava nima razloga za pregrevanje. Uporaba termostata je namenjena samo vzdrževanju želene temperature brez prevelikih odstopanj.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
Christophe
2 sporočila
christophe fr
zdravo, kakšna je dolžina tega kabla? hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Ta kabel meri 6m.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo