Vprašanja, razprave o izdelkih Ogrevanje za akvarije Fluval serija E
9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
3 sporočila
pierre
Imam E300W. Je to torej okvara? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,V principu bi z E300w morali doseči želeno temperaturo. Svetujemo vam, da ponovno nastavite napravo in preverite, ali lahko končno dosežete ustrezno temperaturo. Imate morda drug termometer? Da pravilno preverite, ali temperatura ni 29 stopinj.Če kljub temu ne dosežete želene temperature, je izdelek pod garancijo. Za vaš aparat se boste morali obrniti na podporo Zoomalia, v oddelku SAV.Lepo pozdravljeni,Ekipa Zoomalia
3 sporočila
pierre
Pozdravljeni, tudi jaz imam Osaka 260, vendar grelnik Fluval, ki sem ga kupil, ne greje nad 27 stopinj... čeprav je grelnik na maksimumu. Imam diskuse in temperatura bi morala biti vsaj 29 stopinj. Ali je moj grelnik pokvarjen?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, kateri model imate točno? Ker načeloma je temperatura teh grelnikov predvidena, da se dvigne do 34 stopinj.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
1 sporočila
vincent
Pozdravljeni, kupil sem Osaka 260 in grelnik Fluval E300, akvarij pa je že en teden napolnjen z vodo, temperatura pa ne presega 25 stopinj. Ali je to normalno??? Nastavljen je na 27,5… Grelnik je popolnoma potopljen in ob prelivu, v prostoru podnevi znaša temperatura 20/21 stopinj, ponoči pa 18 in nič se ne spremeni. Kaj naj storim, da dosežem pravo temperaturo? Hvala vnaprej za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Poskusite temperaturo še malo dvigniti.
Lep pozdrav,
ekipa Zoomalia
Poskusite temperaturo še malo dvigniti.
Lep pozdrav,
ekipa Zoomalia
1 sporočila
julien
Zdravo, rad bi vedel, če je združljiv z morskim akvarijem? Vnaprej hvala, lep pozdrav, Julien
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,To bi moralo biti običajno kompatibilno, vendar bodite pozorni, da pravilno izberete dimenzije za vaš akvarij.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
1 sporočila
michel
Pozdravljeni, želel bi izvedeti dolžino E 200 W. Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Dolžina Fluval serije E 200W je 35,2 cm.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Dolžina Fluval serije E 200W je 35,2 cm.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia