Vprašanja, razprave o izdelkih Planinski seno z jabolki - 500g

100% stranke

priporočam ta izdelek

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Nicole
14 sporočila
nicole fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, če lahko mešam seno iz Craua in jabolčno seno, saj moj pritlikavi kunec, star 2 leti in težak 1 kg, ne je nobene zelenjave, sadja ali priboljškov. Pogosto sem poskusila ponuditi, pa nič ne pomaga, niti se jih ne dotakne. Zato ga pustim s posebnimi granulami za odrasle pritlikave kuncičev in senom, ki ga poje zelo malo, zato mu zvečer vzamem granule in pustim samo seno in vodo. Zadnje naročilo, ki sem ga oddala pri vas, je bilo 2 paketa sena iz Craua in 1 paket lucerninega sena, ki ga kdaj dodam, toda zelo malo. Zdaj mi je ostal še en paket sena iz Craua, ne bom ga naročila na novo, naročila bom jabolčno seno. Vzela bom 1 paket, da vidim, kako bo, ampak v vsakem primeru ponoči odstranim granule, tako da je prisiljen jesti seno. Veterinarka mi je rekla, naj se ne skrbim, ker če nima granul, bo jedel seno in svoje iztrebke, zato mi je rekla, naj ne skrbim. Zjutraj vstanem in grem naravnost do kletke, vidim, da se je seno zmanjšalo. Kaj menite o tem? Lahko mi odgovorite, ker sem vam že pisala in nisem dobila odgovora. Upam, da mi boste tokrat odgovorili. Sem zvesta stranka, vse naročim pri vas in nikoli mi niste pokazali nobene pozornosti. Naročila sem, kar sem potrebovala, ampak nikoli nič popusta. Obiskala sem spletno stran za promocijske kode Zoomalia in nisem našla ničesar. Če mi lahko omogočite kakšno tržno gesto, bi bilo to prijazno z vaše strani. Sedaj bom oddala naročilo in bi bilo lepo, če mi ne bi računali stroškov prevoza. Gospa ima prav, tudi jaz sem imela težave z vašimi dostavljavci. Rekli so, da bodo prišli določen dan, potem pa sem prejela drugo sporočilo, da ne najdejo naslova, in končalo se je v dostavnem mestu, ki ga nisem poznala in ki je bilo slabo obiskano, zato nekaj naredite s svojimi dostavljavci. Imajo mojo telefonsko številko, naj me pokličejo in mi povedo točen dan dostave. Moj mož je besen, ker plačujemo za dostavo na dom in oni svojega dela ne opravijo. Zanašam se na vas, da jim boste poskusili povedati, naj se ne igrajo s pošiljkami, saj je bila enkrat, ko so pač vrgli paket v dostavno mesto, ta popolnoma odprt in raztrgan. Že sem vam o tem pisala in niste odgovorili. Upam, da bo ta pošiljka prišla v dostavno mesto, ki sem ga izbrala, in kjer me poznajo, sicer bom žal naročilo oddala drugje. Lepo pozdravljeni, gospa Derhi Nicole
Marie-Christine
2 sporočila
marie-christine fr
Moji 2 morski prašički obožujeta seno z jabolki, ki ga jedo skupaj s senom iz sadovnjaka. Sena iz Crau še nikoli nista jedli.
Virginie
2 sporočila
virginie fr
Pozdravljeni, moji morski prašički jedo tudi ta seno, ki ga mešam s senom z rožami. Moji morski prašički ne jedo sena iz Crau, raztresajo ga po ogradku in lula nanj, tako da da odgovorim na vaše vprašanje, ni problemov z mešanjem.
Agnes
1 sporočila
agnes fr
Pozdravljeni, moji dve zajklji sta rade všeč seno z jabolki

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo