Vprašanja, razprave o izdelkih
17 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
3 sporočila
camille
Pozdravljeni, ali bi bilo mogoče dati aksolotla v ta akvarij?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta gola posoda bo ustrezala za aksolotla.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
yilmaz
Pozdravljeni, ali lahko v ta akvarij dam dve japonski ribi ali je preveč majhen?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta akvarij bo za dva japonska ribnika nekoliko tesen, priporočljivo je imeti približno 50L vode na posameznika.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
antony
Pozdravljeni, ali je na voljo pokrov iz pleksi stekla za gole akvarije? Če ne, kje lahko takšnega najdemo? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, žal kadi ni prodajana s pokrovom. Na žalost te komponente nimamo na voljo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
laurence
Pozdravljeni,Zelo me zanima ta rezervoar, vendar me skrbi, da do mene ne bi prišel nepoškodovan. Ali moram paket v celoti zavrniti, če je akvarij poškodovan, ali samo navedem njegovo stanje na dostavnem listu in ga kljub vsemu prevzamem? Kako bo to potekalo?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Kadar prejmete poškodovan paket, je nujno, da ga v celoti zavrnete. Ob oddaji naročila vam je na voljo opcija Zen garancije, ki olajša postopek vračila denarja ali vračila paketa v primeru kakršnih koli težav med dostavo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Kadar prejmete poškodovan paket, je nujno, da ga v celoti zavrnete. Ob oddaji naročila vam je na voljo opcija Zen garancije, ki olajša postopek vračila denarja ali vračila paketa v primeru kakršnih koli težav med dostavo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
géraldine
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste, če se ta element (svetilna rampa T8-2X10W-60CM - Ref: 36304 - Jad) prilega temu akvariju, glede na njegove dimenzije (62 cm dolžine).Hvala vam.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Žal ne. Akvarijski rezervoar meri 62 cm, noge nosilca galerije pa so prilagodljive in se prilegajo vsakemu akvariju ali aquaterrariumu manjših dimenzij od dimenzij svetilne rampe. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
marie
Pozdravljeni, Kolikšna je teža tega izdelka? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta izdelek tehta 22 kg. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
christophe
Pozdravljeni, lahko mi navedete natančne dimenzije? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, vse dimenzije boste našli na dnu strani izdelka. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
4 sporočila
mickael
Pozdravljeni, ali so vaše gole cisterne opremljene z ojačevalci ali zaščitami, ki obdajajo spodnji del akvarija?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Posoda je opremljena s plastičnim okvirjem na spodnjem delu. 5 mm debelina stekla zadostuje za ojačitev posode.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Posoda je opremljena s plastičnim okvirjem na spodnjem delu. 5 mm debelina stekla zadostuje za ojačitev posode.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
12 sporočila
eric
Pozdravljeni, imam pomembno vprašanje o akvarijih. Kupil sem enega pri vas in sprašujem se, kako poteka čiščenje akvarija. Nekateri pravijo, da je treba vsak teden delno zamenjati vodo in da ni priporočljivo popolnoma izprazniti vode. Govorijo, da je treba vsak teden zamenjati minimalno količino vode, da ohranimo bakterije ali nekaj takega, torej to lahko storim. Ampak ali ni treba vsaj enkrat na mesec popolnoma izprazniti akvarija, da ga temeljito očistimo? PROSIM, pojasnite mi to, prosim, pomembno je.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Voda v akvariju se ne menja v celoti. Enkrat na teden lahko res zamenjate del stare vode z čisto vodo. Kar se tiče čiščenja stekel, tukaj je izbor izdelkov, prilagojenih vašemu proračunu: https://www.zoomalia.com/animalerie/nettoyage-des-vitres-de-l-aquarium-c-272-1.html
Kar se tiče sesalnikov, tukaj je naš izbor: https://www.zoomalia.com/animalerie/aspirateur-et-siphon-pour-aquarium-c-271-1.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Voda v akvariju se ne menja v celoti. Enkrat na teden lahko res zamenjate del stare vode z čisto vodo. Kar se tiče čiščenja stekel, tukaj je izbor izdelkov, prilagojenih vašemu proračunu: https://www.zoomalia.com/animalerie/nettoyage-des-vitres-de-l-aquarium-c-272-1.html
Kar se tiče sesalnikov, tukaj je naš izbor: https://www.zoomalia.com/animalerie/aspirateur-et-siphon-pour-aquarium-c-271-1.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia