Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih

17 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Camille
3 sporočila
camille fr
Pozdravljeni, ali bi bilo mogoče dati aksolotla v ta akvarij?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta gola posoda bo ustrezala za aksolotla.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Yilmaz
2 sporočila
yilmaz fr
Pozdravljeni, ali lahko v ta akvarij dam dve japonski ribi ali je preveč majhen?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta akvarij bo za dva japonska ribnika nekoliko tesen, priporočljivo je imeti približno 50L vode na posameznika.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Antony
1 sporočila
antony fr
Pozdravljeni, ali je na voljo pokrov iz pleksi stekla za gole akvarije? Če ne, kje lahko takšnega najdemo? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, žal kadi ni prodajana s pokrovom. Na žalost te komponente nimamo na voljo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Laurence
1 sporočila
laurence fr
Pozdravljeni,Zelo me zanima ta rezervoar, vendar me skrbi, da do mene ne bi prišel nepoškodovan. Ali moram paket v celoti zavrniti, če je akvarij poškodovan, ali samo navedem njegovo stanje na dostavnem listu in ga kljub vsemu prevzamem? Kako bo to potekalo?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Kadar prejmete poškodovan paket, je nujno, da ga v celoti zavrnete. Ob oddaji naročila vam je na voljo opcija Zen garancije, ki olajša postopek vračila denarja ali vračila paketa v primeru kakršnih koli težav med dostavo.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Géraldine
1 sporočila
géraldine fr
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste, če se ta element (svetilna rampa T8-2X10W-60CM - Ref: 36304 - Jad) prilega temu akvariju, glede na njegove dimenzije (62 cm dolžine).Hvala vam.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Žal ne. Akvarijski rezervoar meri 62 cm, noge nosilca galerije pa so prilagodljive in se prilegajo vsakemu akvariju ali aquaterrariumu manjših dimenzij od dimenzij svetilne rampe. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Marie
1 sporočila
marie fr
Pozdravljeni, Kolikšna je teža tega izdelka? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta izdelek tehta 22 kg. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Christophe
1 sporočila
christophe fr
Pozdravljeni, lahko mi navedete natančne dimenzije? Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, vse dimenzije boste našli na dnu strani izdelka. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
mickael
4 sporočila
mickael fr
Pozdravljeni, ali so vaše gole cisterne opremljene z ojačevalci ali zaščitami, ki obdajajo spodnji del akvarija?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Posoda je opremljena s plastičnim okvirjem na spodnjem delu. 5 mm debelina stekla zadostuje za ojačitev posode.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
eric
12 sporočila
eric fr
Pozdravljeni, imam pomembno vprašanje o akvarijih. Kupil sem enega pri vas in sprašujem se, kako poteka čiščenje akvarija. Nekateri pravijo, da je treba vsak teden delno zamenjati vodo in da ni priporočljivo popolnoma izprazniti vode. Govorijo, da je treba vsak teden zamenjati minimalno količino vode, da ohranimo bakterije ali nekaj takega, torej to lahko storim. Ampak ali ni treba vsaj enkrat na mesec popolnoma izprazniti akvarija, da ga temeljito očistimo? PROSIM, pojasnite mi to, prosim, pomembno je.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Voda v akvariju se ne menja v celoti. Enkrat na teden lahko res zamenjate del stare vode z čisto vodo. Kar se tiče čiščenja stekel, tukaj je izbor izdelkov, prilagojenih vašemu proračunu: https://www.zoomalia.com/animalerie/nettoyage-des-vitres-de-l-aquarium-c-272-1.html

Kar se tiče sesalnikov, tukaj je naš izbor: https://www.zoomalia.com/animalerie/aspirateur-et-siphon-pour-aquarium-c-271-1.html

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo