Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih

49 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
angele
1 sporočila
angele fr
Pozdravljeni, ali je ta sistem združljiv z neon T8 18 W premera 26 znamke Solar Tropic in dimenzij 590 mm
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, To bo ustrezalo za vaš neonski znak. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Ferry
3 sporočila
ferry fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, če je ta naprava združljiva z UV neonskimi sijalkami Exo Terra, ki jih prodajate. Lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta sistem je združljiv z vsemi neonskimi cevmi tipa T8. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Coraline
1 sporočila
coraline fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali je to združljivo z aquatlantisom? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Galerije osvetlitve Fluval delujejo samo na akvarijih znamke Fluval.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Damien
3 sporočila
damien fr
V redu, ne bom uporabljal te luči za moj terarij iz lesa. Katero osvetlitev mi priporočate, glede na to, da je za gekona? Za točko s toploto, na vrhu terarija imam že vgrajeno odprtino, hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, za vašega gekona vam lahko ponudimo to vrsto žarnice: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-lumiere-du-jour-sun-glo-daylight-p-576.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Damien
3 sporočila
damien fr
Hvala za vaš odgovor, vendar vidim, da je to za akvarij, jaz pa potrebujem za terarij iz lesa OSB brez odprtine na vrhu. Ali je možno, da se notri pritrdi s kakšnimi priponkami ali čim podobnim? Če imate rešitev ali lahko priporočite kakšen drug izdelek, se vam vnaprej zahvaljujem.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Odsvetujemo uporabo tega sistema razsvetljave in vašega neona v vašem lesenem bivališču.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Damien
3 sporočila
damien fr
Dober večer, kupil sem neonsko luč tole (https://www.zoomalia.com/animalerie/neon-t8-repti-glo-5-0-tropical-p-574.html) v dolžini 75 cm, in kar se tiče razsvetljave, sem malo izgubljen. Je ta svetilka kompatibilna z mojim neoncem, če ne, kaj mi predlagate, da bi delovalo, hvala vnaprej
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Da, uporabiti boste morali naslednji model: GLOMAT 1x30W referenca 2715. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
frederic
1 sporočila
frederic fr
Pozdravljeni, želel bi vedeti, ali se lahko ta predstikalna naprava uporablja z enim samim neonom t8 repti glo 20w 60cm 5.0 (UVB) za mojo kopensko želvo. Hvala vam vnaprej za vaš odgovor
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Priporočamo vam sistem razsvetljave T8 z enim cevkom. https://www.zoomalia.com/animalerie/systeme-d-eclairage-t8-1-tube-p-941.html

Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalie
simon
1 sporočila
simon fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali lahko namestimo neonke katere koli velikosti v T8? Hvala vnaprej, Lep pozdrav, Simon
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, to je odvisno od modela, ki ga izberete. Na primer ta referenca "2715 GLOMAT 1x30W" omogoča vgradnjo 30-vatne neonske sijalke. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
emeline
3 sporočila
emeline fr
Pozdravljeni, Imam terarij exo terra z dimenzijami 60x45x45 in želim standardno T8 2.0 žarnico repti glo z močjo 15W (torej 45cm) za mojega leopardjega gekona. Zanima me, če obstaja ta izdelek z 15W? In kakšno držalo bi bilo primerno za 15W neonsko svetilko? Najlepša hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, za cev vam svetujemo REPTI GLO 2.0 15W (https://www.zoomalia.com/animalerie/neon-t8-repti-glo-2-0-standard-p-573.html) Cevo enostavno priključite na enostavno dušilko 15/20W (https://www.zoomalia.com/animalerie/systeme-d-eclairage-t8-1-tube-p-941.html) Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalia
mickael
3 sporočila
mickael fr
Pozdravljeni, imam dva škorpijona in želel bi uporabiti ta sistem razsvetljave, da jih osvetlim ponoči, v nočni ultravijolični ali črni svetlobi. Katero neonsko luč mi svetujete, prosim, skupaj z močjo 30W? Hvala, lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Priporočamo vam neonko z 30 vati. Za vaše škorpijone nimamo na voljo neonke za nočno svetlobo. Kljub temu vam lahko svetujemo ta 30-vatni neon: https://www.zoomalia.com/animalerie/neon-t8-marine-glo-p-931.html Vsebuje nekaj spektra aktinita. To bi moralo vplivati na vaše škorpijone (čeprav brez kakršnekoli zagotovosti).

Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia
valérie
1 sporočila
valérie fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali lahko pritrdim to reaktanco pod pokrov mojega akvarija in izvedel, v čem je razlika v primerjavi z referenco 6009 NEWA LUX. Hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Ker je dušilka električna naprava, ki ni vodotesna, močno odsvetujemo, da bi jo postavljali v stik z vodo.
Lep pozdrav,
Alexandra iz Zoomalia
cedric
2 sporočila
cedric fr
Pozdravljeni,

Ali je mogoče to neonsko cev Trocal Super, Color Plus T8TROCAL Kombi COLOR-PLUS 30 W, dolžine 89,5 cm, namestiti na to napajalno napravo?

Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Da, v tem primeru boste potrebovali vzeti GLOMAT 1x30W.
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia
Tristan
1 sporočila
tristan fr
Pozdravljeni, lahko uporabim 30-vatni model za T8 cev dolžine 60 cm in premera 25 mm? Ali se ta model lahko postavi v terarij (je zadostno vodotesen)? Če ja, ali obstaja način pritrjevanja na strop (kaveljčki,...)? Hvala vnaprej za vaše odgovore.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Neonka dolžine 60 cm ima običajno moč 20 W, zato bi bil model z 20 W bolj priporočljiv. Odsvetujemo vam, da jo postavite v zaprt terarij. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
Elodie
1 sporočila
elodie fr
SEM V T5-21W IN BI RADA ZAMENJALA MOJO NEONKO. ČE VZAMEM TA PREDSTIKALO IN GA NAMESTIM NA T8, JE TO PROBLEM? KAJ SE BO SPREMENILO?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, To ne bo združljivo, izbrati morate sistem za T5. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
jonathan
1 sporočila
jonathan fr
živjo, želel bi vedeti, če je v tem izdelku že cev, hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, s tem predstikalnim sijalkam ni priložena nobena cev.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
michel
1 sporočila
michel fr
Kakšno vrsto razsvetljave potrebujem za osvetlitev mojega akvarija s 240 litri?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, lahko navedete dimenzije vašega akvarija, da vam bomo lahko čim bolje svetovali? Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Doriane
1 sporočila
doriane fr
živjo, ali bi balast podpiral cev repi-glo UV 10.0 t8 40W? hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Za cev T8 40W morate izbrati 2716. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Raphaël
1 sporočila
raphaël fr
Pozdravljeni,

Ali mora moč balasta natančno ustrezati moči sijalke? Na primer, ali je model "20W" primeren za sijalko 15W/45cm (na primer neon t8 repti glo 5.0 tropik)?

Če ne, kateri balast bi bil primeren za to sijalko (ali enakovredno sijalko 15W/45cm)?

Vnaprej hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Definitivno lahko v ta sistem razsvetljave namestite 15W cev.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Cédric
13 sporočila
cédric fr
Pozdravljeni, videl sem neonsko sijalko T8 GROLUX dolžine 60 cm in piše, da je premer 26. Ali bi lahko pasala na predstikalno napravo GLO za 29,95 evra, glede na to, da v opisu predstikalne naprave piše, da je premer 25,4? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ti predstikalniki delujejo s cevmi T8, zato bi moral neon T8 Grolux ustrezati. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
gregory
1 sporočila
gregory fr
Pozdravljeni, ali je ta model vodotesen? Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Ta model je vodoodporen. Vendar pa bodite previdni, da ga ne potapljate v vodo predolgo!

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Jack
1 sporočila
jack fr
Iščem galerijo za akvarij 50cm x 25cm. Prostornina obstoječega akvarija je 36 litrov.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Lahko vam priporočamo svetilno rampo Reptiles-Planet, referenčno številko 36299 po ceni 29,90 evrov.

Oglejte si spodnjo povezavo:
https://www.zoomalia.com/animalerie/rampe-eclairage-p-12814-c-166.html

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Cathy
1 sporočila
cathy fr
Pozdravljeni, ali bi to ustrezalo akvariju s 39 litri, ali ga lahko neposredno postavim na zgornje steklo brez tveganja? In katera referenca za dolžino 45 cm, hvala za vaš odgovor
delphine
7 sporočila
delphine fr
Kakšne so dimenzije dolžine za referenco: A1566 in A1569? Hvala, Alex
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Za referenco 1566 so dimenzije cevi 91 cm.Za referenco 1569 so dimenzije cevi 107 ali 122 cm.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
Elodie
1 sporočila
elodie fr
Ali je cev dobavljena z dušilko? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ne, cev ni dobavljena z dušilko. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
terry
1 sporočila
terry fr
Želel bi vedeti, s kakšno vrsto neonske luči za terarij je ta dušilka na voljo. In ali lahko uporabimo neonsko luč katerekoli dolžine?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Ta dušilec je primeren za katero koli vrsto T8 cevi; za dolžino je potrebno izbrati glede na moč dušilca.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo