Vprašanja, razprave o izdelkih EHEIM Thermo Control Grelnik za akvarij vrhunske kakovosti
55 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
vanessa
pozdravljeni! rad bi vedel, koliko meri THERMO CONTROL EHEIM Grelec za akvarij 200W in do katere temperature se lahko segreje, hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Najvišja temperatura bo 34°C. Dolžina grelca 200 W je 40,6 cm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
6 sporočila
xavier
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste skupno dolžino grelnika za akvarij THERMO CONTROL EHEIM za 400L do 600L - 250W po ceni 24,99€? S spoštovanjem, g. Chacon
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Skupna dolžina je 45,2 cm. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
christine
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste, če ga je mogoče horizontalno namestiti za 25 W? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ker je to ogrevanje popolnoma potopno, ga lahko vsekakor postavite horizontalno. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
elodie
Rad bi vedel dolžino grelca z močjo 300 W. Pridobil bom akvarij, visok 85 cm, zato potrebujem dovolj dolg grelec, med 75-80 cm. To bo akvarij s prostornino 500 litrov.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Grelec thermo control 300W Eheim ref 5415 meri 50,6 cm v višino. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
valérian
Pozdravljeni, na vaši strani sem kupil ta model grelnika v različici 250 W za segrevanje mojega rezervoarja s prostornino 400 litrov. Na žalost mu ne uspe segreti vode, ki ostaja okoli 21 °C, čeprav sem preizkusil vse možne nastavitve in je stalno v načinu segrevanja z vžgano lučko. Moral sem dodati še en grelnik z močjo 200 W, da sem nadomestil to pomanjkljivost. Pretok v mojem rezervoarju je dober (2 zunanja filtra Eihem in črpalka za pretok skupaj nad 3000 L/H) in voda okoli grelnika je dobro mešana. Ali menite, da gre za napako? Že vnaprej hvala za vaš odgovor. Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Zdravo, vabimo vas, da se obrnete na službo za stranke, da stopijo v stik z dobaviteljem. Lep pozdrav, Zoomalia ekipa
1 sporočila
kévin
Pozdravljeni, želel bi izvedeti dolžino grelca v različici 200W in tistega v 150W, hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, 150W meri 34,5 cm in 200W 40,6 cm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
david
Živjo, za 300 litrov, ali potrebujem 300 vatov? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, potreben je grelnik z močjo 150W ali 200W. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
mikhael
Pozdravljeni, kakšna je dolžina 125W, prosim?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Dolžina grelca je približno 32 cm Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
4 sporočila
jules
zdravo, rad bi vedel, kakšne so dimenzije 75w
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, grelec 75 W meri 27 cm. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
alexandre
Ponovno pozdravljeni, zakaj je 125w cenejši od 100w
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Po preverjanju sta ta dva izdelka po enaki ceni. Trenutno sta v akciji. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
alexandre
Pozdravljeni, rad bi vedel, katere grelnike naj izberem za 110 in 140 litrov. Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za akvarij 110L in 140L vam priporočamo naslednje gretje: Vrhunski grelec za akvarij JÄGER za 100 do 150 litrov-100W referenca 5410 Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
melinda
Pozdravljeni,Kakšna je potopna višina grelca z močjo 75W (iščem grelec za akvarij s prostornino 80L).Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za vaš akvarij vam priporočamo referenco 5416.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
david
Pozdravljeni, želel bi izvedeti dolžino modela pri 50W, prosim. Hvala, lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Višina znaša 27,3 cm.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Višina znaša 27,3 cm.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
carole
Pravkar sem pridobil akvarij 20l z bioboxom (aquatlantis kocka 20l) z vgrajenim filtrom in črpalko, vendar brez grelca. Kateri grelec se lahko integrira v ta biobox? Hvala za vašo pomoč.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, priporočamo vam to ogrevanje: https://www.zoomalia.com/animalerie/tetra-chauffage-tetratec-de-50-a-300w-p-4635.html Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalie
5 sporočila
sebastien
Pozdravljeni, kakšna je višina 300w?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Dolžina grelnika z močjo 300W je: 50 cm.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Dolžina grelnika z močjo 300W je: 50 cm.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
lionel
Pozdravljeni, lahko mi poveste višino modela v 25 W? Vnaprej hvala. Lep pozdrav, Lionel
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Višina 25W je 24 cm (premer 3 cm). Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
jean-luc
Pozdravljeni,
Ali mi lahko poveste vrsto ogrevanja in višino le-tega za 500-litrski akvarij, ki je opremljen z Eheim črpalko z vgrajenim grelcem?
Hvala vnaprej
Ali mi lahko poveste vrsto ogrevanja in višino le-tega za 500-litrski akvarij, ki je opremljen z Eheim črpalko z vgrajenim grelcem?
Hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Lahko vam svetujemo referenco "5414 Grelec za akvarij visoke kakovosti JÄGER, od 400 do 600 litrov, 250W od 400 do 600 litrov." Visok je 45 cm, od tega je 5 cm gumba za nastavitev.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Lahko vam svetujemo referenco "5414 Grelec za akvarij visoke kakovosti JÄGER, od 400 do 600 litrov, 250W od 400 do 600 litrov." Visok je 45 cm, od tega je 5 cm gumba za nastavitev.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
adèle
Pozdravljeni, Kakšne so mere grelnika z močjo 25 W? Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta grelnik meri 20 cm + zgornji nastavek 5 cm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
5 sporočila
didier
Pozdravljeni,Iščem popolnoma potopljiv grelec, ki se pritrdi z vakuumsko prisesko.Moj akvarij ima prostornino 55 litrov in meri 27 cm višine.Hvala za vaš odgovor.Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam 50W.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
charlotte
Pozdravljeni, želel bi vedeti, koliko meri grelnik moči 100 W? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Grelnik 100W meri 40 cm x 4,5 cm.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Grelnik 100W meri 40 cm x 4,5 cm.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
jehan
Pozdravljeni,
Rad bi izvedel dolžino kabla za akvarijski grelec Eheim Jäger 300W, ki je primeren za akvarije od 600 do 1000 litrov.
Lep pozdrav.
Rad bi izvedel dolžino kabla za akvarijski grelec Eheim Jäger 300W, ki je primeren za akvarije od 600 do 1000 litrov.
Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, kabel meri 1,50 m dolžine.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
jehan
Pozdravljeni,
Za termični grelec moči 300W.
Lep pozdrav.
Za termični grelec moči 300W.
Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, lahko natančneje opredelite vaše vprašanje? Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
jehan
Pozdravljeni, rad bi izvedel dolžino kabla tega grelca potopnega grelca, prosim. Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, da bi vam lahko najbolje odgovorili na vaše vprašanje, potrebujemo vedeti, kateri model vas zanima (za katero vrsto akvarija). Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
pierre
Pozdravljeni, kakšno moč mi priporočate za 350L? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Priporočamo vam 300 vatov. referenca eh3619010.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Priporočamo vam 300 vatov. referenca eh3619010.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
jim
Pozdravljeni, za ogrevanje akvarija s 700 litri bi vam priporočil uporabo zanesljivega akvarijskega grelnika z ustrezno močjo, ki je zasnovan za to velikost akvarija. Prav tako je pomembno, da ima grelnik termostat, ki bo omogočal nadzor temperature vode. Hvala vam za vprašanje in srečno pri izbiri!
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Potrebno je predvideti dva grelca po 300W.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Potrebno je predvideti dva grelca po 300W.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
lydie
Pozdravljeni, deluje ta grelnik vodoravno ali samo navpično? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ogrevanje se lahko postavi v katerikoli položaj, dokler je potopljeno. Lep pozdrav, Frédéric
233 sporočila
franck
Pozdravljeni, kakšno moč mi priporočate za grelec, ki bo v 240 litrih? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, to bi moralo biti vredu z 200W, in morali bi biti brez skrbi z 250W, če je prostor, kjer je akvarij, malo hladen. Lep pozdrav, Frédéric
1 sporočila
laszlo
dober dan, Lahko mi prosim posredujete informacijo o velikosti (dolžini) grelca JÄGER za akvarije manjše od 20 litrov? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Grelec Jager bi lahko bil za to uporabo nekoliko prevelik. Svetujemo vam, da se raje obrnete na Newatino Pro.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Grelec Jager bi lahko bil za to uporabo nekoliko prevelik. Svetujemo vam, da se raje obrnete na Newatino Pro.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia